Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

LNK laidoje „Padėkime augti“ bus vykdomas projektas „Gražios mamos“

LNK laidos „Padėkime augti“ kūrybinė komanda organizuoja projektą „Gražios mamos“. Padėti kuo daugiau mamų būti ne tik gražioms, bet ir laimingoms, – šio projekto pagrindinė idėja. Šį kartą grožio meistrai nutarė padėti ne vienai, o dviem mamytėms – Daliai ir Auksei.
Laura Imbrasienė
Laura Imbrasienė / Ligita Vaitkutė

„Aš manau, jog kiekviena moteris nori būti graži, nori, gauti patarimų iš tikrų profesionalų. O man dar niekada niekas iš grožio specialistų nėra pasakęs, kokia man šukuosena tinka pagal akių spalvą, veido formą, taip pat ir su rūbais nebuvo jokio stilisto, kuris parekomenduotų, kaip pridera rengtis moteriai... Taip, kad esu pati sau patarėja. O dabar tikrai esu drąsiai pasiruošus pokyčiams ir jaučiu, kad būsiu tikrai patenkinta rezultatu", – su jauduliu balse kalbėjo mama Dalia, pirmoji žengus į „Gražios mamos“ projektą.

Kaip plaukų ir aprangos stilistai dirbo, patarinėjo ir keitė projekte dalyvaujančias mamytės, žiūrovai galės stebėti jau šį šeštadienį 9.30 val. „Padėkime augti“ laidoje su Laura Imbrasiene.

Laidos gerbėjams taip pat naudinga bus pasiklausyti apie skysčių poreikį organizmui. Kiek vaikams per dieną reikia išgerti skysčių, ko gero, žino visi, tačiau, ką gerti ir į ką atkreipti dėmesį, tėveliams patars ne tik mitybos specialistai, bet ir sportininkai. Taip pat bus aptarta imuniteto stiprinimo tema.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas