Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Nekviestą meilę“ keičia serialas „Ir visgi aš myliu“

Populiariausias Lietuvoje serialas „Nekviesta meilė“ birželio 27-ąją baigia savo antrąjį sezoną. Vasarą „Nekviestą meilę“ pakeis naujas Rusijos serialas, šeimyninė saga „Ir visgi aš myliu“.
Foto naujienai: „Nekviestą meilę“ keičia serialas „Ir visgi aš myliu“
Foto naujienai: „Nekviestą meilę“ keičia serialas „Ir visgi aš myliu“ / zmones24.lt
Populiariausias Lietuvoje serialas „Nekviesta meilė“ birželio 27-ąją baigia savo antrąjį sezoną. Vasarą „Nekviestą meilę“ pakeis naujas Rusijos serialas, šeimyninė saga „Ir visgi aš myliu“.
Šis serialas labai primena legendinį filmą „Maskva netiki ašaromis“. Čia - ir aštuntojo dešimtmečio sostinė, ir provincijos merginos, atvykusios stoti į institutą, ir jaunuolis, pamilęs merginą, kuri jam netinka pagal kilmę.
Filme „Maskva netiki ašaromis“ pirmoji Katerinos (akt. V. Alentova) meilė baigėsi skandalingu išsiskyrimu. Rudolfas metė savo sugundytą merginą, o jo mama Katiai įkandin rėkė, kad jos brangus sūnelis provincialei ne pora. Dabar Alentova „Ir visgi aš myliu“ pati vaidina tokią motiną, kuri saugo savo sūnelį nuo prastos nuotakos.
„Ir visgi aš myliu“ istorija prasideda aštuntojo dešimtmečio Maskvoje. Vera kaip ir jos draugės, linksma ir trykšta gyvenimo džiaugsmu. Jos atvykėlės, laikinai registruotos Maskvoje, dirba „Rutuliuke“ – rutulinių guolių gamykloje, nes ir išsilavinimo trūksta, ir kilmė ne ta. Gyvena gamyklos bendrabutyje. Joms atrodo, kad yra neperskiriamos draugės, jos svajoja, juokiasi, „nesupranta“ maskviškių ir bara „buržujus“.
Per Gegužės pirmosios demonstraciją draugės susipažįsta su Vadimu ir Volodia, kurie jas pakviečia į kiną. Ten jos tampa nemalonios scenos liudytojomis – Vadimas savo merginą Katią užtinka su kitu vaikinu. Katia sutrikusi, Vadimas prislėgtas – jis doras ir tiesus žmogus, nepakenčiantis melo, o tuo labiau tokios išdavystės. Po kiek laiko Vera su Vadimu atsitiktinai susiduria parduotuvėje. Juodu kažkodėl baisiai apsidžiaugia susitikę ir nutaria eiti pasivaikščioti. Paskui ima susitikinėti. Nejučiomis Vadimas Legušovas įsimyli atvirą, naivią, dorą ir geraširdę Verą. Ir Vera Vadimu žavisi. Tiktai Vadimo tėvai – generolo šeima – ne tik peikia sūnaus išrinktąją, bet ir visaip stengiasi sutrukdyti jaunuolių draugystei.
Vadimo tėvai, kaip ir Katios, iš paskutiniųjų stengiasi sutaikyti vaikus, įtikinėdami sūnų, kad Katia išsilavinusi, protinga, graži, moka elgtis visuomenėje, tad Vadimui – būsimam diplomatui – būtų puiki pora. O Vera - našlaitė ir atvykėlė, neturinti nei tėvų, nei turto, nemokanti nei gero elgesio, nei aukštuomenės taisyklių. Surengiama Veros „apžiūra“, kurios ji skaudžiai neišlaiko – susinervinusi ir neturėdama patirties pasigeria, pasibaisėtinai elgiasi prie stalo, šneka niekus. Vadimui dėl Veros nesmagu, bet jis ją nuoširdžiai myli ir nutaria „perauklėti“.
Katia – buvusi Vadimo mergina – įsiutusi. Išlepinta turtingų tėvų dukra, kurios laukia puiki ateitis, negali susitaikyti su mintimi, kad jai kelią pastojo kokia provincialė. Katios tėvas jai pažada Vadimą sugrąžinti, jei tik šiai užteks kantrybės ir sveiko proto. Katia sutinka ir jos tėvas su Vadimo motina sudaro sutartį – anyta pasirengusi viskam, kad tik atsikratytų nerangaus, niekam nereikalingo padaro – Vadimo žmonos...
Skrydžiai į pačią svajonių viršūnę, kapstymasis dugne, netikėti vingiai, daugybė likimų ir charakterių, kelių kartų skirtingų šeimų bei visos šalies istorija – viskas susipina sudėtingoje gyvenimo mozaikoje, kurioje sunku susigaudyti, kas teisus, o kas kaltas...

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas