Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Nekviestos meilės“ herojės Mėtos laukia juodžiausias periodas

Angelinos sodyba užmiestyje. Larisos Kalpokaitės herojė grįžta į vasarnamį ir netenka žado. Ant lieptelio ji išvysta pusę metų nematytą pražuvėlę dukrą Mėtą.
Foto naujienai: „Nekviestos meilės“ herojės Mėtos laukia juodžiausias periodas
LNK nuotr. / zmones24.lt
Angelinos sodyba užmiestyje. Larisos Kalpokaitės herojė grįžta į vasarnamį ir netenka žado. Ant lieptelio ji išvysta pusę metų nematytą pražuvėlę dukrą Mėtą. Angelina Mėtą taip audringai apipila bučiniais, kad dukra net negali ištarti žodžio.

Šia jaudinančia scena po pustrečio mėnesio pertraukos į populiariausią Lietuvoje serialą „Nekviesta meilė“ grįžta aktorės Ingos Jankauskaitės vaidinama Mėta, žiūrovų pripažinta mylimiausia serialo herojė.

Serialo siužeto vingiai lėmė, kad Mėta pusę metų su mylimuoju Marku gyveno Borneo. Tolimoje Indonezijos saloje Markas tyrinėjo vietines beždžiones - orangutanus. Pamilusi Marką, Mėta metė savo dukrą, muzikinę karjerą ir išvyko paskui mylimąjį.

Grįžti į tėvynę Mėtą priverčia Marko liga. Jos mylimasis po traumos džiunglėse sėdi invalido vėžimėlyje. Mylimieji tikisi, kad gimtojoje šalyje vietiniai gydytojai padės Markui įveikti paralyžių.

Pasak serialo „Nekviesta meilė“ prodiuserių, Mėtos dabar laukia pats juodžiausias jos gyvenimo periodas: ji neturi nei užsiėmimo, nei darbo, nei pinigų, o jos mylimasis paralyžiuotas. Taip blogai jos gyvenime dar nėra buvę.

Iki pažinties su Marku Mėta buvo populiari dainininkė, o jos turtingas tėvas, amžinatilsy Antanas Baronas, nuolat vienturtę dukrą lepino pinigais.

„Nekviestoje meilėje“ Mėta bus priversta pasirūpinti ne tik savimi, bet ir Marku. Ji turės rasti būdų vėl grįžti į populiariąją sceną. Be dainavimo ji daugiau nieko nemoka, o karjera sustabdyta. Ji - visiškame gyvenimo akligatvyje. Tačiau net tokiame juodame gyvenimo periode Mėtą netrukus aplankys nekviesta meilė...

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas