Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Nijolė Pareigytė ir Eugenijus Ivanenka: kerštas tęsiasi?

„Jis niekada nebuvo mano antroji pusė", - apie bendrovės „ICG kompiuteriai" generalinį direktorių Eugenijų Ivanenką (29) yra sakiusi dainininkė, grupės „69 danguje" narė Nijolė Pareigytė (24).
Foto naujienai: Nijolė Pareigytė ir Eugenijus Ivanenka: kerštas tęsiasi?
Mariaus Žičiaus nuotrauka / zmones24.lt

„Jis niekada nebuvo mano antroji pusė", - apie bendrovės „ICG kompiuteriai" generalinį direktorių Eugenijų Ivanenką (29) yra sakiusi dainininkė, grupės „69 danguje" narė Nijolė Pareigytė (24). Vis dėlto tuo metu, kai dirbo projektų vadove Eugenijaus vadovaujamoje įmonėje ir jiedu, pasak verslininko, artimai bendravo, buvo priėmusi jo pasiūlymą važinėti prabangiu visureigiu „Audi Q7". Eugenijus Ivanenka mylimajai užsakė ir asmeninį automobilio numerį - „NELI69".

Tačiau poros meilė baigėsi, anot Nijolės, net dorai neprasidėjusi. Dainininkė rado laimę krepšininko Artūro Jomanto glėbyje, o paliktas verslininkas ėmė lieti susikaupusią gėlą. Viešos ir labai intymios išpažinties spaudoje Eugenijui, panašu, neužteko. Atsiėmęs prabangų automobilį, numerio su dainininkės vardu vyras greičiausiai neišmetė - šis dabar „puošia" krovininį furgoną, vežiojantį elektroninės parduotuvės Imk.lt, kurios pagrindiniai partneriai yra „ICG kompiuteriai", prekes. Užraše „Imk.lt. Technika pigiau" galima įžvelgti tam tikrą potekstę. Vulgaru? Taip. Bet kerštas - saldus...

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas