Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Paskutinėje sezono „Grįžta vyrai“ laidoje – atviri pokalbiai net su 4 politikais

Kontrastingi požiūriai, įsitikinimai ir gyvenimo išmintis. Tokios margos herojų puokštės laidoje „Grįžta vyrai" dar nebuvo. Laikinasis prezidentas, Seimo pirmininkas, ministras pirmininkas - postai, skiriantys mūsų pašnekovus.
Foto naujienai: Paskutinėje sezono „Grįžta vyrai“ laidoje – atviri pokalbiai net su 4 politikais
Gediminas Vagnorius. TV3 nuotr. / zmones24.lt

Kontrastingi požiūriai, įsitikinimai ir gyvenimo išmintis. Tokios margos herojų puokštės laidoje „Grįžta vyrai" dar nebuvo. Laikinasis prezidentas, Seimo pirmininkas,  ministras pirmininkas - postai, skiriantys mūsų pašnekovus. Tačiau jie taip pat yra ir vyrai žmonoms bei tėvai savo vaikams.

20 metų politikoje, bet vis dar nepraradęs humoro jausmo - taip kalbama apie Česlovą Juršėną. Nuotaiką pakeliančią Česlovos Juršėno šypseną, galantiškumą, dėmesingumą mini ir šalia jo nuolat besisukančios moterys, kurios laidos žurnalistams atvirai pasakoja, jog yra tiesiog įsimylėjusios Seimo narį. Savo asmeninio gyvenimo uždangą politikas atskleidė tik per prezidento rinkimų kampaniją. Į savo žmoną Jadvygą Česlovas Juršėnas jau daug metų kreipiasi kolega. Šiandien politikas gailisi - kaip augo jų vienintelis sūnus Saulius, Česlovas Juršėnas beveik nematė.

Kitas „Grįžta vyrai" laidos herojus buvęs ministras pirmininkas Gediminas Vagnorius. Šiam politikui lipdytos įvairios etiketės. Nė vienas kitas premjeras nesulaukė tiek dviprasmiškų vertinimų. Kuo šiandien gyvena garsus politikas? Atrodo, kad šeimai duoną šiandien uždirba jo žmona.

Valstybinės jūrų uosto direkcijos generalinis direktorius, buvęs laikinasis premjeras, Europos parlamentaras, ūkio ministras, Klaipėdos miesto meras - Eugenijus Gentvilas juokauja, kad Lietuvos politikoje yra išbandęs visus politinius postus, tik Prezidentu nėra buvęs. Jis laidoje pasakos apie savo gyvenimo aistras ir apie tai, kad jo šeima gali leisti sau prabangą ir šeimos pietus surengti Aliaskoje.

Skyrybos su pirmąja žmona ir meilė jaunai bendradarbei Jolantai tarsi bestseleris tuo metu puikavosi žurnalų viršeliuose, su pasimėgavimu buvo minimas „tarnybinis romanas". Racionalus prokuroro sprendimas vesti ar moteriška Jolantos gudrybė? Atviras pokalbis su Artūru ir Jolanta Paulauskais apie garsios poros asmeninį gyvenimą ir pinigus, kurių sunkmečiu Paulauskų šeimoje gerokai mažiau.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas