Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Patriotų“ tyrimas: sekso vergės Lietuvoje kaina – 10 tūkst. eurų

Šiandien, antradienį, 22.00 val., „Lietuvos ryto“ televizijos diskusijų laidoje „Patriotai“ – du intriguojantys tyrimai. Jie atskleis, kad Lietuvoje beveik viešai vyksta prekyba žmonėmis ir verbavimas į prostituciją užsienyje. Vienos moters pasiūlymas šokiruos: vyro nuoma savaitei – 700 litų! „Su juo galėsite daryti ką tik panorėję. Man nerūpi!“, – šį vakarą žurnalistės Rūtos Janutienės pokalbių laidoje teigs įtartina moteris.
Rūta Janutienė
Rūta Janutienė / „Lietuvos ryto“ televizijos nuotr.

Ji taip pat atskleis, už kokią sumą lietuvaičiai pageidauja įsigyti žmonių iš Kinijos. Ir tai esą gerokai pigiau, nei Vakarų Europoje. Galimai prekyba žmonėmis ir sąvadavimu užsiimanti persona išviliota į dienos šviesą atviraus, kad jaučiasi nebaudžiama. Esą ji turi pažinčių ne tik policijoje, bet net ir Seime!

Kitas tyrimas – kas slypi už tariamai nekalto įvaizdžio merginos darbo? Už ką lietuvaitėms užsienio klubai siūlo 10 tūkst. litų uždarbį? Ir kodėl mūsų šalyje merginas verbuojančios agentūros  pasiruošusios ne tik kelionės išlaidas apmokėti, bet ir paskolinti pinigų?

„Lietuvos ryto“ televizijos laidos „Patriotai“ žurnalistė pabandė įsidarbinti įvaizdžio mergina ir išsiaiškinti, ar tikrai tai yra lengvas ir saugus būdas užsidirbti daug pinigų. Ar nuvykus į klubą nereikės teikti intymių paslaugų? „Pagalvok pati ko nori vyrai...“, – telefonu kalbės susitikti ir aptarti darbo sąlygas pasiūlęs vienos  agentūros atstovas.

„Patriotai“ –  antradieniais 22.00 val. tik per „Lietuvos ryto“ televiziją.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento