Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Radžis ir Rytis Cicinas Birutę Dambrauskaitę lanko naktimis

Dainininkė Birutė Dambrauskaitė scenoje – jau 50 metų. Ir nors Birutės gerbėjų būrys – milžiniškas, apie asmeninį atlikėjos gyvenimą jie žino tik labai labai nedaug. Prieš keletą metų Birutė pasidarė skrandžio perrišimo operaciją, po kurios numetė net 70 kilogramų. Apie šį savo pasikeitimą ji pasakojo ne kartą, tačiau filmuojant LNK laidą „KK2 penktadienis“ į dienos šviesą ėmė lįsti intriguojančios Birutės gyvenimo detalės.
Birutė Dambrauskaitė ir Radžis Aleksandrovičius
Birutė Dambrauskaitė ir Radžis Aleksandrovičius / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Štai dainininkai Radži ir Rytis Cicinas netikėtai prisipažino, kad jie Birutę Dambrauskaitė lanko naktimis. Pavyzdžiui,  paskambina 2-3 valandą nakties ir važiuoja į svečius. Birutė draugams visada atveria namų duris ir vidury nakties ne sykį jiems yra virusi barščių sriubos.

Išgirdęs tai režisierius Vytenis Pauliukaitis nenustebo: jis ir pats yra ne sykį buvęs naktiniuose pasimatymuose su Birute. Tačiau Radžio ir B.Dambrauskaitės draugystė Vyteniui  pasirodė įtartina: „Radžis ir Birutė bučiavosi scenoje. Pats mačiau. O be to, kodėl jis pas ją pusryčius ir pietus valgo? Pagalvokime apie tai“, – intrigavo V.Pauliukaitis.

Šiltų jausmų Birutei neslėps  ir pats Radžis, kuris  prisipažins, kad draugauti ir dainuoti  su B.Dambrauskaite buvo viena iš didžiausių jo gyvenimo svajonių.

Atviri pokalbiai ir aistringa B.Dambrauskaitės jubiliejaus fiesta su dainomis, dovanomis ir gražiausiais linkėjimais šį penktadienį 19.30 val. per LNK.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas