Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Sparks“ pasiskolino instrumentą iš „Suicide DJs“

Išskirtinė aktorių-muzikantų grupė „Suicide DJs“ antradienį svečių teisėmis ne tik sudalyvavo pasaulinių muzikos žvaigždžių „Sparks“ koncerte Vilniuje, tačiau ir paskolino šiai grupei savo instrumentą.
Foto naujienai: „Sparks“ pasiskolino instrumentą iš „Suicide DJs“
Ronas Maelas ir Pranas Dapšauskas. Tado Stackevičiaus nuotr. / zmones24.lt
Išskirtinė aktorių-muzikantų grupė „Suicide DJs“ antradienį svečių teisėmis ne tik sudalyvavo pasaulinių muzikos žvaigždžių „Sparks“ koncerte Vilniuje, tačiau ir paskolino šiai grupei savo instrumentą. Puikiai publikos priimti „Suicide DJs“ dar nebuvo spėję atsigauti po savo pasirodymo, kai jų laukė dar viena staigmena – grupės „Sparks“ personalas paprašė lietuvaičių paskolinti savo klavišus charizmatiškąjam šio dueto nariui Ronui Maelui. Garsusis muzikantas ketino dar šiek tiek parepetuoti prieš pasirodymą, kol ant scenos keičiama įranga.
„Mielai juos paskolinome. Tuo pačiu turėjome galimybę paprašyti, kad Ronas nusifotografuotų kartu su mūsų trombonistu Pranu, nes jie panašūs ir yra tarsi savo grupių simboliai, todėl turėtų gerai žiūrėtis kartu“, - sakė vienas „Suicide DJs“ vokalistų Vidas Bareikis, labai apsidžiaugęs, kad sėkmingai pavyko įgyvendinti šios nuotraukos sumanymą, kuris jau buvo subrendęs anksčiau.
Ūsuotąjį klavišininką Roną Maelą iš tiesų galima vadinti „Sparks“ dueto simboliu, tuo tarpu koncertuose ant kėdės užsilipęs trombonistas Pranas Dapšauskas tampa grupės „Suicide DJs“ veidu. „Sparks“ muzikantas sutiko nusifotografuoti ir po koncerto savo pažadą ištesėjo. Taip pat „Sparks“ nariai įsiamžino ir su visa „Suicide DJs“ komanda.
„Sparks“ koncertą, kuriame svečio teisėmis pasirodė „Suicide DJs“, stebėjo pilnutėliai „Forum Palace“ rūmai, apie 1 300 žiūrovų. „Suicide DJs“ publikai pateikė per 30 minučių savo programą, kurioje nuskambėjo ir populiariosios „The Samurai Song“ ir „Final Shot“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas