Turguje dingusį katiną Agnė Jagelavičiūtė viliojo lazanija

Šeštadienį 9.00 val. ryte LNK kulinarinės laidos „Receptų užkalbėtoja” vedėja Agnė Jagelavičiūtė, besidarbuodama Centriniame Kauno turguje sulauks netikėto prašymo – išsigandusi blondinė ieško dingusio katinuko. „Bet kokį katiną – tikrą ar tik taip vadinamą savo mylimąjį galima privilioti gardžia lazanija”, – juokaus A.Jagelavičiūtė.
Laidos „Receptų užkalbėtoja" vedėja Agnė Jagelavičiūtė
Laidos „Receptų užkalbėtoja" vedėja Agnė Jagelavičiūtė / LNK nuotr.

„Lazaniją aš labai mėgstu tiek valgyti, tiek gaminti. Tačiau tokiu kaloringu patiekalu pasilepinu tikrai nedažnai”, – prisipažins receptų užkalbėtoja Agnė.

Gamindama patiekalą pagal interneto platybėse surastą receptą, A.Jagelavičiūtė turės išsiaiškinti, kokia mėsa lazanijai pati tinkamiausia. „Norint gero rezultato, reikėtų labai atsakingai išsirinkti mėsą. Svarbu, kad ji būtų ne iškart sumalta, nes tik taip jūs būsite tikri, kad turite sąžiningą faršą – be tarpgyslių ir kad turėtų riebaliuko”, – Agnei patarimus žers turgaus mėsininkas Magomedas Velijevas.

Gamindama gardų patiekalą, receptų užkalbėtoja pažers dar ne vieną naudingą patarimą.

Bet ar pavyks pagamintu patiekalu privilioti dingusį katinuką? Istorijos atomazgą išvysite jau šį šeštadienį 9.00 val. ryte laidoje „Receptų užkalbėtoja”. Tik per LNK.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas