Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žvaigždėms teko prisiminti vairavimo teorijos žinias

Kas gali geriau žinoti kelių eismo taisykles, nei keliolika metų automobilį vairuojantis Ramūnas Rudokas... Arba aštuonerių metų stažą turinti Živilė Vaškytė... Tačiau ar tikrai?
Foto naujienai: Žvaigždėms teko prisiminti vairavimo teorijos žinias
LNK nuotr. / zmones24.lt

Kas gali geriau žinoti kelių eismo taisykles, nei keliolika metų automobilį vairuojantis Ramūnas Rudokas... Arba aštuonerių metų stažą turinti Živilė Vaškytė... Tačiau ar tikrai? Ar išlaikė kelių eismo taisyklių egzaminą garsiausias šalies automobilių lenktynininkas Nerijus Naujokaitis, vargęs prie egzaminų kompiuterio drauge su dainininke Arina?

Laidos „Ne Vienas kelyje" kūrėjai surengė eksperimentą. Į egzaminų salę pakvietė žinomų žmonių pulkelį ir paprašė, kad jie išlaikytų kelių eismo taisyklių egzaminą.


30 klausimų per 30 minučių. Tokia užduotis skirta dalyviams. Standartinis klausimų skaičius, standartiniai klausimai ir standartinis laiko limitas. Beveik iki paskutinės minutės prie kompiuterio stropiai sprendė klausimus Arina. Tačiau ne be reikalo. Ji suklydo tiek pat kartų, kaip ir šio reikalo asai - automobiliams skirto žurnalo redaktorius Vitoldas Milius ir lenktynininkas Nerijus Naujokaitis.


„Toks eksperimentas skirtas ne tam, kad prajuokintume žiūrovus ar sugėdintume žymius žmones. Manome, kad kiekvienam vairuotojui reikėtų kartas nuo karto prisiminti kelių eismo taisykles. Juk jos nuolat keičiamos. Vien šiemet jose buvo padaryta 200 pakeitimų", - sako vienas laidos kūrėjų Valdas Valiukevičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?