Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Eurovizinė kova persikėlė į kitą lygį: dainininkai susikovė antrame etape

Antradienio vakarą LRT studijoje vyko penktosios „Eurovizijos“ atrankos laidos filmavimas: pirmąjį atrankos etapą įveikę dainininkai scenoje darsyk atliko savo pasirodymus ir susikovė dėl išlikimo. Šią eurovizinę kovą televizijos žiūrovai pamatys šeštadienio vakarą.
Grupė  „Ego“
Penktosios „Eurovizijos“ atrankos laidos akimirka / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Antradienį savo eurovizinius pasirodymus nacionalinės atrankos scenoje atliko E.G.O., Benas Malakauskas, Otreya, Edgaras Lubys, Milda Martinkėnaitė ir Saulenė Chlevickaitė, Ieva Zasimauskaitė, Gytis Ivanauskas-Lolita Zero, Valdas Lacko, Paula Valentaitė, Gražvydas, „Fusedmarc“ ir Gabrielius Vagelis.

Visi šie dvylika dainininkų žiūrovams uždainavo jau antrąkart – anksčiau sėkmingai įveikė pirmąjį nacionalinės atrankos etapą ir tęsia kovą jau antrame.

Antradienio vakarą savo pasirodymus šie dainininkai pristatė konkurso komisijos nariams – Nomedai Kazlaus, Dariui Užkuraičiui, Gintarui Rinkevičiui ir Ramūnui Zilniui. Šeštadienio vakarą juos pamatys ir televizijos žiūrovai.

Būtent tada, kai bus susumuoti komisijos ir televizijos žiūrovų balsai, paaiškės, kurie aštuoni dainininkai pateks į dar tolimesnį – trečią – „Eurovizijos“ atrankos etapą, o kurie keturi iš konkurso jau turės pasitraukti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas