Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Fusedmarc“ pristatyme „Eurovizijos“ gerbėjams – šūsnis gražių žodžių ir kadras iš naujos fotosesijos

Ketvirtadienio popietę oficialiame „Eurovizijos“ tinklalapyje Eurovision.tv pristatyti visi šių metų konkurso dalyviai. Tarp jų – ir Lietuvos garbę konkurse ginsianti grupė „Fusedmarc“: Deniso Zujevo ir Viktorijos Ivanovskajos duetas.
„Fusedmarc“
„Fusedmarc“ / Viktorijos Drozdovos ir Maksimo Orlovo nuotr.

Oficialiame tinklalapyje „Fusedmarc“ pristatoma kaip 2004-aisiais susikūrusi alternatyvios muzikos grupė, nuo pirmų savo gyvavimo dienų pakėlusi Lietuvos muzikinį lygį.

Greta ypač pozityvaus grupės aprašymo „Eurovizijos“ gerbėjams rodomas ir kadras iš naujausios „Fusedmarc“ fotosesijos – Viktorijos Drozdovos ir Maksimo Orlovo nuotrauka.

„2005-aisiais jie buvo paskelbti Lietuvos alternatyviosios muzikos scenos proveržiu, o 2007-aisiais – geriausia eksperimentinės muzikos grupe. 2008-aisiais „Fusedmarc“ atsiėmė apdovanojimą kaip geriausia Lietuvos elektroninės muzikos grupė“, – rašoma dueto pristatyme.

VIDEO: Fusedmarc - Rain of Revolution (Lithuania) Eurovision 2017 - Official Video

„Fusedmarc“ negailima gerų žodžių: „Šiandien grupė jau aiškiai apsibrėžusi savo muzikos stiliaus ribas, yra inovatyvūs, šiuolaikiški. „Fusedmarc“ nebeeksperimentuoja, o jau yra brandūs, jų darbai pilni tikrų emocijų ir įkvepiančios energijos. Kiekvienas jų koncertas – unikali patirtis, bekompromisė skirtingų muzikos žanrų kombinacija.“

Taip pat pabrėžiama, kad „Fusedmarc“ koncertuoja ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje – yra pasirodę Vokietijoje, Didžiojoje Britanijoje, Prancūzijoje, Austrijoje, Belgijoje, Nyderlanduose, Lenkijoje, Vengrijoje, Rusijoje, Graikijoje ir Čekijoje.

15min primena, kad „Fusedmarc“ Lietuvos garbę „Eurovizijoje“ gins antrojo konkurso pusfinalio metu, gegužės 11-ąją. Didžiojoje scenoje grupė atliks dainą „Rain of Revolution“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas