Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Grupė E.G.O. nesutinka su „Eurovizijos“ atrankos komisijos vertinimais

Grupė E.G.O., kuri jau šį šeštadienį su savo autorine daina „My Story“ pasirodys antrame Nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos etape, liko nemaloniai nustebinta komisijos narių vertinimais.
Grupė  „Ego“
Grupė „Ego“ / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Pasak vaikinų, Lietuvos atlikėjų žinomumas ir populiarumas didžiojoje Eurovizijos scenoje Ukrainoje bus visiškai bereikšmis – ten mūsų niekas nežino ir bus vertinami tik daina, vokaliniai sugebėjimai ir sceninis įvaizdis, o ne kiek metų atlikėjas yra scenoje.

„Tai ne tik „Eurovizijos“ atrankų problema – tai visos Lietuvos pop scenos problema – mano grupės E.G.O. vaikinai: televizijos projektuose nuolatos ieškoma jaunųjų atlikėjų, tačiau jam pasibaigus, visi jaunieji talentai dingsta ir sceną vėl užvaldo tie patys veidai. Tu tarpu iš jaunųjų atlikėjų reikalaujama daug daugiau, stulbinamų vokalinių sugebėjimų, scenos judesio, gražaus įvaizdžio, kai tuo tarpų dauguma „scenos grandų“ net gi nemoka dainuoti gyvai.“

„Mes remiamės ne savo nuomone, jog esame verti geresnių įvertinimų – savo nuomonę reiškia grupės lyderis, bei dainos „My Story“ autorius Karolis Šliažas: sekame ne vieną populiarų užsienio „Eurovizijos“ dainų vertinimo portalą ir daugeliuose iš jų mes esame tarp favoritų!“

Viename iš tokių užsienio portalų rašoma, jog daina „My Story“ nėra tradicinė atstovauti Lietuvą Europoje, tačiau būtent dėl to patariama išbandyti kažką naujo ir išsiųsti vaikinus į „Euroviziją“. Taip pat rašoma, jog ši daina, skirtingai nuo daugumos Lietuvos atrankos dainų uždega ir užburia savo energija ir ją norisi atsisiųsti ir klausytis savo malonumui.

Tai tik keli, iš daugybės teigiamų nuomonių apie grupės E.G.O dainą „My Story“. Vaikinai tikisi, jog nepaisant komisijos nuomonės, žiūrovai teisingai įvertins jų pastangas ir balsuos šį šeštadienį atrankoje.

Kviečiame dar kartą prisiminti grupės E.G.O. eurovizinę dainą „My Story“ ir jos video klipą:

VIDEO: E.G.O. - My story (Eurovision Song Contest 2017 Lithuania)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas