Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į „Eurovizijos“ atrankos pusfinalį patekęs G.Vagelis planuoja nustebinti įdomesniu pasirodymu, tęsti kovą konkurse tikisi ir kartu su Ieva Zasimauskaite

Nors nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos žiūrovai į pusfinalį šešiolikmečio dainininko Gabrieliaus Vagelio ir nebūtų siuntę, projekto komisija atlikėjui skyrė maksimalų įvertinimą – pirmąją vietą. Todėl G.Vagelis atsidūrė laimingųjų trejetuke ir jau kitą mėnesį pasirodys nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos pusfinalyje. Vaikinas tikėjosi, kad turės šansą tęsti kovą konkurse, o žiūrovams žada patobulintą ir kur kas įdomesnį pasirodymą, nei jau matytas.
Gabrielius Vagelis
Gabrielius Vagelis / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Žinoma, tikėjausi, kad komisija mane įrašys į laimingųjų trejetuką, nes labai norėjau ten patekti – tai savaime aišku. Tikėjausi ir pirmos vietos iš komisijos, tačiau nežinojau, kad taip bus – labai apsidžiaugiau išgirdęs. Man jų nuomonė gal net šiek tiek svarbesnė nei žiūrovų“, – 15min.lt sakė G.Vagelis, kuris, žiūrovų nuomone, atrankoje turėjo likti ketvirtas – pirmasis už nacionalinės atrankos pusfinalio borto.

Tačiau nepaisant to, kad žiūrovai labiau simpatizavo konkurentams, G.Vagelis jaučiasi laimingas – nuo pat žiūrovų balsavimo pradžios nesitikėjo aukštos vietos, todėl ketvirtoji jam – reikšmingas įvertinimas. „Kai pamačiau, kad nuo pirmų balsavimo sekundžių „Saulės broliai“ buvo pirmoje vietoje, o mane jie lenkė keliais šimtais balsų, nesitikėjau jų aplenkti, todėl ketvirta vieta mane net nudžiugino – pagal žiūrovų nuomonę, tai tikrai neblogai“, – sakė dainininkas.

Vos nuo nacionalinės atrankos scenos nulipęs atlikėjas jau svarsto, kaip patobulinti pusfinalio pasirodymą. „Planuoju pasirodymą padaryti įdomesnį, nei jau matėte. Galbūt įtrauksiu šokio elementų, galbūt – pritariančiųjų vokalistų“, – dvejoja vaikinas.

Juliaus Kalinsko/15 minučių nuotr./Ieva Zasimauskaitė ir Gabrielius Vagelis
Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Ieva Zasimauskaitė ir Gabrielius Vagelis

Pasirodo du kartus

Šią savaitę atrankoje G.Vagelis žiūrovams taip pat pristatys ir dar vieną eurovizinį pasirodymą – šįkart duetu su Ieva Zasimauskaite. Duetas jau pasirodė antrosios „Eurovizijos“ atrankos laidos filmavime, vykusiame ketvirtadienį. Televizijos žiūrovai jį išvys šeštadieninės transliacijos metu. G.Vagelis ir I.Zasimauskaitė jau sulaukė komisijos palankumo, todėl vaikinas norėtų, jog ir šis pasirodymas patektų į pusfinalį. „Tikėtis galima ir tikiuosi. Man būtų smagu dalyvauti kovoje su abiem dainom, į abu pasirodymus dedu viltis ir pastangas. Su Ieva pasirodėme neblogai, galėtume ir su ja patekti į pusfinalį“, – tikisi jis.

Tačiau daugiau vilčių G.Vagelis deda į kartą jau įvertintą solinį pasirodymą. „Tiesą sakant, šiek tiek svarbiau solinis – jam daug daugiau ruoštasi, esu su juo labiau susigyvenęs. Duetas gimė neseniai, todėl dar nespėjome įsijausti. Tačiau norėčiau, kad abu pasirodymai pasisektų – abu juos vertinu, o „Eurovizijos“ scena – tas reiškinys, kur reikia nepasišiukšlinti. Į „Euroviziją“ abu kartus žengiau pilna koja“, – užtikrintai sako vaikinas.

Merginos nesusirado

15min.lt pasidomėjus, kaip G.Vageliui sekasi su merginomis – pirmosios atrankos metu dainininkas sulaukė laidos vedėjo Andriaus Rožicko ir komisijos narės Zitos Kelmickaitės pasvarstymų, jog atlikėjas į atranką atėjo idant rastų merginą – G.Vagelis nepasimeta: sako, kad dėmesio išties padaugėjo, tačiau tos vienintelės vis dar nėra. „Žinoma, kad tapus kažkiek žinomu ar populiariu merginos „kimba“ labiau – kviečia susitikti, paskambina. Tačiau sunku atsirinkti, kam iš tikrųjų patinki, o kam rūpi tik žinomumas“, – šypsosi atlikėjas.

Tačiau G.Vageliui antrojoje atrankoje pasirodžius su I.Zasimauskaite Z.Kelmickaitė sukluso – o gal dueto partnerė taps nauja dainininko meile? Į tokius svarstymus G.Vagelis nenumoja ranka. „Su Ieva esame egri draugai, žiūrėsim, kas bus toliau. Jei gausis savaime, tai susimesim, jei ne – ieškosiu turkių“, – juokauja vaikinas, referuodamas į A.Rožicko pirmoje atrankoje išsakytus pasiūlymus „susipažinti su jo pažįstama turke“.

Solinį G.Vagelio pasirodymą nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos žiūrovai išvys jau gruodžio mėnesį laukiančio atrankos pusfinalio metu. Išvysti ir įvertinti G.Vagelio ir I.Zasimauskaitės duetą televizijos žiūrovai galės jau šį šeštadienį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai