Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Kritikos dėl įvaizdžio sulaukusi „Eurovizijos“ favoritė rėžė atgal: interviu su 15min – apie kilusį šurmulį

Iki „Eurovizijos“ liko visai nedaug, tad aistrų užkulisiuose tikrai netrūksta. Viena iš ryškiausių favoričių laikoma Maltos atstovė Destiny Chukunyere po pirmosios generalinės repeticijos ne tik džiaugėsi nauja patirtimi, bet ir sulaukė internete pasipylusios kritika dėl jos įvaizdžio pasirinkimo. Vis dėlto kritikai šios 18-metės merginos tikrai nesustabdys! Pokalbyje su 15min – atlikėjos mintys apie susidariusią situaciją, kuri pateko ir į pagrindinius žiniasklaidos puslapius, ir svarbią dainos žinutę, kuri įkvėps kiekvieną moterį.

18-metė atlikėja iš Maltos jau kelis mėnesius įvardijama kaip viena ryškiausių „Eurovizijos“ konkurso dalyvių. Jos daina „Je Me Casse“ kalba apie moterų stiprybę ir pasitikėjimą savimi, tad jos žinutė iš karto sulaukė daugybės gerbėjų palaikymo. Daug komplimentų sulaukė ir vaizdo klipas, sulyginimas su Beyonce kūryba, o panašumų išties galima įžvelgti.

Ir nors pati Destiny į Roterdamą išvyko su stipria žinute, pačiai teko susidurti su karčia viešumo puse. Po pirmos generalinės repeticijos praėjusią savaitę, atlikėja socialiniuose tinkluose sulaukė nemažai kritikos dėl pasirinkto įvaizdžio. Piktaliežuviai kirto, kad trumpa rožinės spalvos suknelė esą nedera apvalesnių formų merginai.

„Kaip aš į tai sureagavau? Jeigu aš lipu į sceną su kūriniu apie pasitikėjimą savimi ir meile sau, galiu drąsiai pasakyti – o kodėl man turėti rūpėti tokie komentarai. Galiu tik pasakyti, kad tokie žmonės yra patys labai nelaimingi ir nepatenkinti gyvenimu“, – po įvykusios situacijos kalbėdama su 15min atsikirto mergina.

Interviu su atlikėja – vaizdo įraše:

VIDEO: Kritikos dėl įvaizdžio sulaukusi „Eurovizijos“ favoritė rėžė atgal: interviu – apie po repeticijos kilusį šurmulį internete

Maltoje nemažą sekėjų ratą turinti Destiny sako, kad savo karjeros metu ne kartą susidūrė su kritika, ypatingai socialiniuose tinkluose, kur neretai savo nuomonę asmenys reiškia prisidengę ir netikrais vardais. Būtent todėl interviu metu, kurį Destiny davė iš savo viešbučio kambario Roterdame, atlikėja ne kartą pabrėžė – visi žmonės turi išmokti atsiriboti nuo to, kas nuo jų pačių nepriklauso.

„Tikrai yra daugybė moterų, kurios nepasitiki savimi arba nesijaučia gerai savo kailyje. Tad aš noriu kreiptis į visas ir pasakyti, kad jūs esate visos gražios, nepaisant kaip atrodote, kokio dydžio esate“, – sako 18-metė.

Pati Destiny ir ilgai kovojo su nepasitikėjimo, o šiame etape, kai gali pasakyti – esu laiminga tokia, kokia esu, atsidūrė tik ją palaikančių žmonių dėka. Kaip pati sako, tik ją išties mylintys žmonės padėjo atverti akis, įgauti pasitikėjimo ir drąsos būti tuo, kas yra dabar.

TAIP PAT SKAITYKITE: Turkio spalvos kilimu žengę „The Roop“ palinkėjo kuo daugiau diskotekų: „Judėjimas geriną psichinę sveikatą“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas