Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Little Big“ apsisprendė: šių metų „Eurovizijoje“ nedalyvaus

Praeitais metais kelialapį į „Euroviziją“ iškovojusi grupė „Little Big“ apsisprendė konkurse nedalyvauti. Netikėta žinia grupė pasidalijo socialiniame tinkle.
„Little Big“
„Little Big“ / „Warner Music Russia“ nuotr.

Sprendimą nedalyvauti šių metų „Eurovizijos“ dainų konkurse grupė paskelbė savo socialinių tinklų paskyrose. Jie ne tik pasidalijo netikėta žinia, bet ir nurodė priežastis, kodėl priimtas toks sprendimas.

„Mes nedalyvausime „Eurovizijoje 2021“.

Manome, kad Rusijoje yra daug talentingų ir unikalių menininkų, kiekvienas iš jų nusipelno būti matomas ten. Dėkojame mūsų Rusijos gerbėjams ir visiems tarptautiniams sirgaliams už parodytą palaikymą, tai mums reiškia daug. Dėl jūsų „UNO“ muzikinis vaizdo įrašas turi daugiausiai peržiūrų „Eurovizijos“ dainų konkurso „YouTube“ kanalo istorijoje!

Linkime kuo geriausios kloties visoms „Eurovizijoje 2021“ dalyvaujančioms šalims. Jūsų, „Little Big“, – rašoma grupės socialinių tinklų paskyrose.

15min primena, kad apie tai, jog grupė dalyvaus „Eurovizijoje“, praeitų metų kovą pranešė Rusijos nacionalinis transliuotojas „Pirmasis kanalas“. Praėjus savaitei grupė pristatė ir hitu tapusią dainą „UNO“.

Tiesa, dalis kūrinio gerbėjams jau buvo girdėta. Kilo lengvas sąmyšis, kai kovo pradžioje platformoje „YouTube“ buvo įkelta „UNO“ vos 15 sekundžių ištrauka – jau tuomet teigta, kad tai būtent ta daina, su kuria Rusijos atstovai pasirodys „Eurovizijoje“.

Vis dėlto grupė tada neigė, kad šis kūrinys, kurio ištrauka buvo nutekinta, skambės Roterdame. Instagrame „Little Big“ narė Sonya Tajurskaja tikino, kad tai – klastotė.

VIDEO: Little Big- UNO. Oficial video.

Nepaisant to, iki pat paskutinės minutės išliko intriga, ar būtent su kūriniu „Uno“ grupė žengs į „Eurovizijos“ sceną. O vėliau tai pasitvirtino, kai buvo paviešinta pilna dainos versija.

Kaip skelbė Rusijos žiniasklaida, kai kurių šaltinių teigimu, dainos ištrauka internetinėje erdvėje atsirado neatsitiktinai – tai buvo užuomina.

Apie savo eurovizinę dainą „Little Big“ papasakojo radijo stotyje NRJ. Kaip teigė grupės lyderis Ilja Prusikinas, kūrinys buvo parašytas spontaniškai, naujam grupės albumui, o ne specialiai konkursui – iš pradžių net nebuvo galvojama, kad jis skambės „Eurovizijoje“. Jis pabrėžė, kad „Eurovizijoje“ grupė nusprendė dalyvauti „juokais“.

Apibūdindamas dainą atlikėjas sakė, kad ji yra roko-disko ir metalo-disko stiliaus.

„Tai įdomus stilius, gana naujas formatas mums“, – neslėpė I.Prusikinas.

„Warner Music“ nuotr./„Little Big“
„Warner Music“ nuotr./„Little Big“

Beje, grupė išleido naują singlą ir vaizdo klipą „Sex Machine“ – tai paskutinis bendras grupės darbas su „Vogue“ stiliaus šokėju Dmitrijumi Krasilovu („Uno“, „Tacos“).

„Sex Machine“ nukelia į praėjusio amžiaus pabaigos šokių aikštelę, kurioje persipina daugybė populiariosios kultūros ir filmų nuorodų.

Klipe rasite filmo „Vyrai juodais drabužiais“ užuominų, taip pat geltoną sunkvežimį, kuris primena filmo „Transformeriai“ veikėją Optimus Prime. Vyresnieji naujajame kūrinyje išgirs reperio MC Hummer kūrinio „U Can’t Touch This“ nuorodų.

VIDEO: LITTLE BIG - SEX MACHINE (Official Music Video)

Vaizdo klipo lokacija primena filmo „Vėžliukai nindzės“ būstinę, o grupės nario Antono šukuosena ir violetinės spalvos kostiumas simbolizuoja 80-ųjų stilių ir „Vėžliukai nindzės“ veikėją Bebop.

Jau tapo tradicija, kad išskirtinius grupės vaizdo klipus režisuoja grupės lyderis Ilja Prusikinas ir režisierė Alina Pasok.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas