Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Paskelbtas Izraelyje vyksiančios „Eurovizijos“ šūkis

Įsibėgėjus pasiruošimui 2019-ųjų „Eurovizijai“, jos organizatoriai Tel Avive skelbia dar vieną naujieną – išrinktas šūkis, kurį sekmadienį paskelbė „Eurovizijos“ vykdomasis vadovas Jonas Ola Sandas. Gegužės mėnesį vyksiantis didžiausias Europos muzikinis renginys, kaip sufleruoja naujasis šūkis, kvies žiūrovus daugiau svajoti, rašoma „Eurovizijos“ naujienų portale eurovision.tv.
2018 metų „Eurovizijos“ laimėtoja – Izraelio atstovė Netta Barzilai
2018 metų „Eurovizijos“ laimėtoja – Izraelio atstovė Netta Barzilai / „Scanpix“ nuotr.

J.O.Sandas sekmadienį paskelbė naująjį „Eurovizijos“ šūkį – „Dare to dream“ (liet. – „Išdrįskite svajoti“). Konkurso vadovas taip pat paaiškino šūkio prasmę po to, kai susitiko su Izraelio ministru pirmininku Benjaminu Netanyahu.

„Šis inspiruojantis šūkis reprezentuoja ir simbolizuoja viską, apie ką ir yra „Eurovizijos“ dainų konkursas. Tai įtraukimas, įvairovė, vienybė“, – sako J.O.Sandas.

„Būti scenoje, drįsti svajoti, kad gali laimėti „Euroviziją", būti drąsiam, pasitikinčiam savimi, dainuoti prieš viso pasaulio auditoriją – visa tai verta svajonės. Tai padarė ir Netta, dainavusi Lisabonos scenoje. Ji į sceną lipo turėdama svajonę parvežti „Euroviziją“ atgal į Izraelį – ir jai pavyko. Kitų metų gegužę susitiksime Tel Avive, kur švęsime visas konkurso vertybes“, – pridūrė vadovas.

Visa artėjančio konkurso grafika, papildanti skambų šūkį, bus atskleista kiek vėliau, teigiama „Eurovizijos“ portale. Kiekvienais metais šūkį išrenka transliuotojas, rengiantis konkursą, o paties šūkio reikšmė turi įtakos tiek scenos dizainui, tiek anonsams, atidarymo ir uždarymo ceremonijų pasirodymams.

2019 metais „Eurovizija“ vyks Izraelyje, Tel Avive gegužės 14, 16 ir 18 dienomis. Izraelis teisę rengti konkursą gavo tuomet, kai šių metų gegužę konkursą nugalėjo Izraelio atstovė Netta, atlikusi dainą „Toy“.

VIDEO: Netta - Toy - Israel - LIVE - Grand Final - Eurovision 2018

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas