Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Po „Eurovizijos“ dramos – netikėta Nyderlandų atstovo J.Kleino reakcija: pasiuntė velniop

Gegužės viduryje Malmėje nuvilnijęs „Eurovizijos“ dainų konkursas stebino ne tik išskirtiniais pasirodymais, bet ir skandalais. Vienas iš didžiausių netikėtumų buvo Nyderlandų atstovo Joosto Kleino pašalinimas. Po incidento atlikėjas susilaikė nuo viešų komentarų, tačiau praėjus kuriam laikui – ryžosi pateikti savo nuomonę.
Joostas Kleinas
Joostas Kleinas / Vida Press nuotr.

Gegužės 11-ąją „Eurovizijos“ dainų konkurso finale turėjęs pasirodyti Nyderlanų šalies atstovas Joostas Kleinas apie tai, kad jo pasirodymas neįvyks sužinojo likus vos kelioms valandoms iki tiesioginio eterio pradžios. Paaiškėjus, kad J.Kleinas iš konkurso šalinamas, atlikėjas viešai šio kuriozo nekomentavo ir kurį laiką dingo iš socialinių tinklų.

Vida Press nuotr./Joostas Kleinas
Vida Press nuotr./Joostas Kleinas

Skandalui aprimus vyras leidosi į koncertinį turą. Gegužės 26-ąją savo dainų sukvietė pasiklausyti į Vankuverį, Kanadą. Būtent šio koncerto metu J.Kleinas pagaliau pranešė, ką mano apie eurovizinį skandalą.

„Velniop „Euroviziją“, – prieš atlikdamas savo eurovizinį hitą „Europapa” nuo scenos rėžė J. Kleinas.

Susirinkusi minia tokią dainininko poziciją palaikė ir pritariamai šaukė: „Velniop EBU“.

Diskvalifikacija nepakenkė dainos „Europapa“ populiarumui, ši net dvi savaites laikėsi klausomiausių dainų visame pasaulyje 100-tuke „Spotify“ platformoje.

Žmonės.lt primena, kad Joostas Kleinas iš „Eurovizijos“ dainų konkurso buvo pašalintas dėl generalinėje repeticijoje įvykusio incidento, kurio aplinkybės vis dar neskelbiamos.

„Švedijos policija ištyrė skundą, kurį po incidento, įvykusio po jo pasirodymo ketvirtadienio vakarą vykusiame pusfinalyje, pateikė prodiuserinės komandos narė. Kol vyksta teisinis procesas, jam nederėtų tęsti dalyvavimo konkurse. Norėtume patikslinti, kad, priešingai nei teigiama kai kuriuose žiniasklaidos pranešimuose ir spėliojimuose socialiniuose tinkluose, šis incidentas nebuvo susijęs su jokiu kitu atlikėju ar delegacijos nariu“, – teigta „Eurovizijos“ rengėjų išplatintame pranešime po Nyderlandų pašalinimo iš konkurso.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas