Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Sashai Son(g) turėtų pasisekti“ (nuotraukos)

Sashos Son(g) koncerte sutiktos įžymybės džiaugėsi, kad būtent šis atlikėjas atstovaus Lietuvai „Eurovizijoje“, ir sakė tikinčios jo sėkme.
Sashos Son(g) koncertas prekybos centre "Panorama".
Sashos Son(g) koncertas prekybos centre „Panorama". / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Lietuvai „Eurovizijos“ dainų konkurse Maskvoje atstovausiantis Sasha Son(g) ketvirtadienio vakarą koncertavo prekybos centre „Panorama“. Dainininkui pavyko suburti nemažą būrį gerbėjų. Prekybos centro lankytojai koncertą stebėjo ne tik greta scenos, bet ir pakilę į antrąjį bei trečią „Panoramos“ aukštus. Panašu, kad Sasha Son(g) kaip nė vienas kitas anksčiau Lietuvai „Eurovizijoje“ atstovavęs atlikėjas ar grupė žiūrovams patinka. Publika buvo neabejinga dainininko atliktiems kūriniams ir dauguma koncerto pasižiūrėti susirinkusiųjų laukė iki pasirodymo pabaigos.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Sasha Son(g) koncertas  prekybos ir laisvalaikio centre „Panorama
Sashos Son(g) koncerte 15min.lt sutiko ir gražuoles Ernestą Elzbergaitę (kairėje) bei Rimą Triškutę.

Baigęs pasirodymą Sasha Son(g) šūktelėjo: „Gero jums apsipirkimo, pirkite kuo daugiau“, o jau po akimirkos fotografavosi su gerbėjais, dalijo autografus.

Sashos Son(g) koncerte naujienų portalas 15min.lt sutiko kelias įžymybes. Tituluota gražuolė Rima Triškutė sakė tikinti atlikėjo sėkme „Eurovizijoje“. „Sasha Son(g) yra stilingas vaikinas, jo balsas labai stiprus, o ir kūrinys konkursui labai tinkamas. Manau, jam turėtų pasisekti“, – kalbėjo R.Triškutė.

Koncerte sutikta dainininkė bei žurnalistė Rūta Lukoševičiūtė 15min.lt taip pat sakė besidžiaugianti Sashos Son(g) sėkme ir tuo, kad lietuviai jį myli. Pasak R.Lukoševičiūtės, tautiečiai šį atlikėją tikrai vertina. „Kuo toliau, tuo labiau pradedu žavėtis Sasha Son(g). Vieną rytą prabudau su jo daina „Love“. Mintyse ta daina skambėjo, tuomet pagalvojau, kad viskas bus gerai. Tokia rami pasidariau. Manau, viskas bus labai gerai mums šiemet „Eurovizijoje“, – sakė Rūta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito