Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„The Roop“ pasirodymas Europos žurnalistų akimis: kokias vietas prognozuoja?

Šį šeštadienį – didysis „Eurovizijos“ finalas, kur paaiškės, kuri daina šiemet užbūrė Europos širdis labiausiai. Visgi didžiausi konkurso gerbėjai ir ekspertai sau jau leidžia paspėlioti, kaip išsidėstys finalo rezultatai. Tad šįkart kalbamės su iš įvairių Europos šalių į Roterdamą atvykusiais žurnalistais: kurią vietą, jų nuomone, užims Lietuvai atstovaujantys „The Roop“?

15min žurnalistai šiuo metu vieši Roterdame, bent kuriam laikui tapusiame laikinais didžiausių „Eurovizijos“ gerbėjų namais. Nyderlandai laikinai priglaudė ir iš visos Europos, net ir iš kitų žemynų, atvykusius žurnalistus.

Šie dažniausiai kiekvieną dieną sėdi spaudos centre, galvas panardinę į kompiuterį, kruopščiai analizuoja visų šalių pasirodymus ir svarbiausias naujienas ar įdomiausias detales transliuoja savo šalių medijoms.

Pasitaikius progai 15min pasivaikščiojo po spaudos centro patalpas ir pakalbino skirtingų šalių žurnalistus apie Lietuvos atstovų, grupės „The Roop“ šansus finale. Tiesa, nuomonės labai įvairavo – buvo tokių, kurie Lietuvai prognozavo vidurinę vietą finale, būta ir tokių, kurie tikėjo „The Roop“ pergale.

Žurnalistų nuomonę apie „The Roop“ ir spėjimus dėl jų vietos finale galite pamatyti čia:

VIDEO: „Eurovizijos“ žurnalistų prognozės „The Roop“: pagyros atlikėjui, bet pirmos vietos nežada

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas