Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„The Roop“ šokio virusas vėl žaibiškai plinta: Ustin&Ieva pristato savo žaismingą versiją

Šokėjų duetas Ustin&Ieva „Eurovizijos“ ir „The Roop“ gerbėjams paruošė staigmeną. Jau antrus metus iš eilės šokių projekto nugalėtojai dovanoja nuotaikingą, spalvingą šokį, kuris tikisi, visus pakels ant kojų.
Ustin&Ieva ir Miglė Praniauskaitė
Ustin&Ieva ir Miglė Praniauskaitė / Arno Stumilos nuotr.

Kai „The Roop“ laimėjo nacionalinę „Eurovizijos“ atranką, grupės šokis buvo užvaldęs visus. Šoko ir vaikai, ir suaugę, judesius pagal dainą „On Fire“ demonstravo profesionalūs šokėjai. Po metų gerbėjų palaikymas toli gražu nenuslūgo. Vos buvo pristatytas naujas kūrinys „Diskoteque“, „Youtube“ akimirksniu lyg grybai po lietaus pradėjo rastis „The Roop“ palaikantys vaizdo įrašai.

Šeštadienį juos papildė ir Ustin&Ievos dueto šokis. 15min jie pasakojo jau seniai besižavintys „The Roop“ kuriama muzika, o sukurti grupę palaikantį vaizdo įrašą įkvėpė ir dinamiška melodija, galimybė pagal dainą „Diskoteque“ pajudėti sambos ar čia čia čia ritmu.

Arno Stumilos nuotr./Ustin&Ieva ir Miglė Praniauskaitė
Arno Stumilos nuotr./Ustin&Ieva ir Miglė Praniauskaitė

„Manome, kad didžiausias grupės atliekamos dainos pliusas yra jų choreografija. Praeitais metais ji pavergė visą Lietuvą ir visą pasaulį. Lygiai tas pats ir šį kartą. Žmonės girdi ne tik dainos žodžius, bet ir mato pasirodymą, tuomet ir patys nori atsistoti ant kojų, pašokti“, – sakė Ieva Riepšaitė.

Naują Ustin&Ievos šokį galite pamatyti čia:

VIDEO: The Roop - Discoteque (Eurovision 2021) Dance Cover | Ustin & Ieva

Kaip ir praeitais metais, Ustin&Ievos duetas savo naujausiame šokyje panaudojo ne tik Lotynų Amerikos, bet ir „The Roop“ vaizdo klipe atliktus šokių judesius. Repeticijos truko vos savaitę, kaip patys prisipažįsta, darbas nebuvo labai intensyvus. Per porą dienų sukurta šokio pradžia, vėliau tobulinti judesiai.

Vaizdo klipe matomas ir trumpas siužetas. Pradžioje Ieva Riepšaitė viena sėdi ant sofos, klausosi naujausios „The Roop“ eurovizinės dainos. Mergina svajoja, kad pati šoka su dideliu būriu žmonių. Vis dėlto karantino sąlygomis to padaryti neįmanoma.

„Šokis dar išsiskiria jame panaudotu Maiklo Džeksono „Moonwalk“ judesiu. Jį atlikome kartu su Ieva, o dainos pabaigoje, kaip ir praeitais metais, pasirodyti kartu pasikvietėme Miglę Praniauskaitę“, – pasakojo J.Mejeris.

Arno Stumilos nuotr./Ustin&Ieva
Arno Stumilos nuotr./Ustin&Ieva

Su „The Roop“ finale pasirodysiančia Migle, Ieva ir Justinas pasakojo susipažinę šokių projekte. Artima draugystė užsimezgė savaitgaliais kartu žiūrint laidas, reiškiant vieniems kitų palaikymą.

Daugiausia pastangų šokėjams pareikalavo pasirodymui tinkamų drabužių paieškos. Norėjosi duetui sukurti panašų į „The Roop“ įvaizdį, o šiai įdėjai įgyvendinti reikėjo geltonų kostiumų.

„Paskutinę naktį mus išgelbėjo dizaineris Ruslanas Rybakovas. Jis turėjo dvejus geltonus švarkus, mes iš karto juos pamatę pasakėme, kad imsime“, – pasakojo Justinas.

Paklausti, kas jų nuomone, labiausiai patraukia „The Roop“ klausytojų dėmesį ir priverčia taip susidomėti daina, Ustin&Ieva sako, vienareikšmiškai – lengvi, paprasti, įsimintini žingsneliai.

„Praeitais metais, kai dirbau darželyje su vaikais, mokiau juos „On Fire“ dainos judesius. Visi mažamečiai, vos išgirdę tą melodiją sakydavo, kad nori šokti. Neabejoju, kad su „Diskoteque“ daina bus lygiai tas pats. Judesiai yra lengvai išmokstami, šokį gali šokti ne tik suaugę, bet ir vaikai. Tai ir yra grupės dainos pliusas“, – įsitikinusi I.Riepšaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas