Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tiesioginėje 15min.lt vaizdo konferencijoje penktadienį svečiuosis ir į skaitytojų klausimus atsakys Lietuvos atstovas „Eurovizijoje“ Andrius Pojavis

Penktadienio (vasario 8 d.) rytą 9:30 – 10:30 val. 15min.lt redakcijoje svečiuosis šių metų Lietuvos atstovas „Eurovizijos“ konkurse Andrius Pojavis. Viešnagės 15min.lt redakcijoje metu A.Pojavis tiesioginėje vaizdo konferencijoje atsakys į portalo skaitytojų atsiųstus klausimus.
Improvizuotas Andriaus Pojavio pasirodymas
Improvizuotas Andriaus Pojavio pasirodymas / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

Šiuo metu A.Pojavis aktyviai ruošiasi „Eurovizijos“ konkursui, kuris jau gegužės viduryje įvyks Švedijoje, Malmėje. Dalyvaudamas konkurse dainininkas atliks dainą „Something“, nacionalinėje atrankoje į konkursą pelniusią žiūrovų ir komisijos simpatijas.

Šiuo metu Italijoje kartu su žmona gyvenantis A.Pojavis, laukiantis jau pavasarį turinčios gimti antrosios atžalos, į Lietuvą grįžta retai - iš Jurbarko kilęs dainininkas čia pastaruoju metu užsuka tik pasiruošimams „Eurovizijos“ konkursui: antai ketvirtadienį jis fotografuosis specialioje eurovizinėje fotosesijoje, sekmadienį dalyvaus paramos koncerte, kur „Eurovizijos“ gerbėjai bus raginami aukoti pinigus ir taip padėti A.Pojaviui pasiruošti konkursui.

Siųskite klausimus

15min.lt kviečia skaitytojus siųsti redakcijai visus rūpimus klausimus, kuriuos norėtų užduoti A.Pojaviui. Jūsų laiškų su klausimais el. paštu klausimai@15min.lt laukiame jau dabar, juos siųsti kviečiame iki penktadienio ryto, 8:30 val.

Specialios tiesioginės vaizdo konferencijos metu galėsite išgirsti, kaip į jūsų klausimus atsako A.Pojavis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai