Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

TIX ir Efendi meilės istorija, arba Kai „Eurovizija“ dovanoja ne tik muziką

„Euroviziją“ stebėjusių akims krypstant į veiksmą scenoje, ne ką mažiau intriguojantys dalykai dėjosi ir „Ahoy“ arenos užkulisiuose. Čia savo repeticijų ir interviu eilės laukiantys dainų konkurso dalyviai, jų delegacijų atstovai, o socialiniuose tinkluose – ištikimiausi gerbėjai sekė kiekvieną Efendi ir TIX žingsnį. Kodėl? Šie atlikėjai prikaustė savo meilės istorija.
TIX ir Efendi
TIX ir Efendi / „Scanpix“ nuotr.

Norvegijai atstovavęs atlikėjas TIX net keliuose interviu užsiminė esantis didelis Azerbaidžano atstovės Efendi gerbėjas. Iš galvos jam niekaip neišėjo išmesti nei tik dainos „Mata Hari“, bet ir pačios Efendi.

Ją sužavėti TIX bandė kiekvieną akimirką. Savo simpatijai skyrė ne vieną romantišką dainą. Kurį laiką atlikėjo pastangos buvo bevaisės. Tačiau atkaklumu pasižymėjusiam TIX vis dėlto pavyko pakerėti azerbaidžanietę. Norvegas sulaukė atsako – merginos dėmesio ir net dovanų.

Deja, akis į akį susitikti atlikėjams taip ir nepavyko. Tai pakeisti jiedu galėjo ant turkio spalvos kilimo „Eurovizijos“ dainų konkurso atidarymo ceremonijoje. Bet nė vienam neišdrįsus žengti pirmojo žingsnio, jie taip ir liko nepabendravę.

Kantrybės taurė persipildė ir „Eurovizijos“ gerbėjams. Nebegalėdami stebėti, kaip kankinasi jų mylimi dainininkai, internautai nusprendė pagelbėti jiems socialiniuose tinkluose dalydamiesi apie Efendi ir TIX sukurtais memais, piešiniais, istorijomis.

Galiausiai, nusprendęs daugiau nebelaukti ir padrąsintas Švedijos atstovo Tusse, TIX pakvietė Efendi į pasimatymą. Norvego svajonė išsipildė!

Po to atlikėjai bendravo vis dažniau, TIX Efendi įteikė ne vieną puokštę gėlių.

Prieš didįjį „Eurovizijos“ finalą Norvegijos atstovas pasidalijo filmuku apie jųdviejų meilės istoriją.

Jį pamatyti galite čia:

VIDEO: TIX & Efendi - The Eurovision Love Story

Dar kartą, tikėkimės, ne paskutinį, TIX ir Efendi susitiko didžiajame „Eurovizijos“ finale. Italus paskelbus dainų konkurso nugalėtojais, jiedu kameros įamžino drauge švenčiančius ir bendraujančius. Į tai žiūrovų dėmesį atkreipė ir „Eurovizijos“ transliaciją komentavęs Ramūnas Zilnys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas