Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

36 metais jaunesnė B.Genzelio žmona Mėnulė: „Jis populiarus tarp moterų, ne viena siekė mus išskirti“

„Vieni priklausomi nuo alkoholio, kiti nuo lošimų, o aš esu priklausomas nuo moterų“, – kartą sakė Kovo 11-osios akto signataras, buvęs Seimo narys ir filosofas Bronislovas Genzelis (84). Tą priklausomybę jis patvirtino ir 2017 metais, kai būdamas garbaus amžiaus, vedė antrą kartą.
Bronislovas Genzelis su žmona Mėnule Muldaryte-Genzele
Bronislovas Genzelis su žmona Mėnule Muldaryte-Genzele / „Nuo... Iki...“ stop kadras

Antrąja jo žmona tapo perpus jaunesnė, 48 metų odontologė Mėnulė Muldarytė-Genzelė.

15min 2017 metų kovą pranešė, kad Vilniaus civilinės metrikacijos skyrius užregistravo ypatingą santuoką – šeimą sukūrė Kovo 11-osios akto signataras Bronislavas Genzelis ir gydytoja Mėnulė Muldarytė. Tuo metu Bronislovui buvo 83-eji, Mėnulei – 47 metai.

Pasakojimas apie Genzelių šeimą – pirmadienio vakarą LNK gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“.

Bronislovas prieš penketą metų liko našliu, kai Anapilin iškeliavo jo žmona Apolonija. Tačiau garbaus amžiaus vyras tikina iškart žinojęs, kad netrukus susiras naują žmoną. Bronislovas ir naujosios jo žmonos Mėnulės tėtis kadaise buvo draugai, tad signataras Mėnulę pažinojo nuo mažumės, kai ji buvo dar vaikas.

Mėnulė Muldarytė neslepia, tuomet kai pradėjo bendrauti su Bronislovu Genzeliu artimiau, sužinojo, kad jo siekia ne viena atkakli dama.

Video kadras/Bronislovas Genzelis su žmona Mėnule Muldaryte-Genzele
Video kadras/Bronislovas Genzelis su žmona Mėnule Muldaryte-Genzele
Video kadras/Bronislovas Genzelis su žmona Mėnule Muldaryte-Genzele
Video kadras/Bronislovas Genzelis su žmona Mėnule Muldaryte-Genzele

„Bronius tikrai labai populiarus tarp moterų, jos nuolat sukasi kažkur aplink, vienos nori jausmų, kitos įsivaizduoja, kad galbūt gaus pinigų“, – intriguoja Mėnulė.

Signataro žmona pasakoja, kad Bronislovas sulaukė ne vieno skambučio iš suinteresuotų moterų, kurios siekė ne tik dėmesio, bet ir prašė pinigų.

Moteris puikiai supranta, kad daugelis nepatikliai žiūri į jos ir 84-erių signataro santuoką. Kam patraukliai, 36 metais jaunesnei odontologei reikėjo tekėti už garbaus amžiaus signataro, – stebisi daugelis.

„Man kuždėjo, kad gal jis turi kokią salą Viduržemio jūroje su didele vila, bet, deja, pas mus namuose nėra nei auksinių rankenų, nei auksinių tualetų. Aš savo kraityje atsinešiau daugiau turto negu užgyveno Bronius“, – pirmadienio vakarą laidoje „Nuo... Iki...“ atviravo moteris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas