Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

54-erių Kristina Kaikarienė Italijoje pademonstravo pavydėtiną figūrą: „Renkuosi salotas, ne cepelinus“

Renginių organizatorė Kristina Kaikarienė kartu su visa šeima birželio pabaigoje leidosi į kelionę po savo mylimiausią šalį – Italiją. Į šiaurinę dalį vyko ne tik ilsėtis, o atšvęsti 52-ąjį sutuoktinio Vyginto Kaikario gimtadienį. Italijoje K.Kaikarienė ne tik lankė gražiausias Gardos ežero pakrantes, bet ir mėgavosi saulės voniomis – o dėl nuotraukoje pademonstruotos figūros sulaukė labai daug komentatorių pagyrų.
Vygintas Kaikaris, Krisitna Kaikarienė ir Kristė Kaikarytė
Vygintas Kaikaris, Krisitna Kaikarienė ir Kristė Kaikarytė / Asmeninio albumo nuotr.

Pagrindinis kelionės į Italiją tikslas – vyro Vyginto Kaikario gimtadienis. Tokį paminėjimą sugalvojo Kristina Kaikarienė su dukra Kriste Kaikaryte. V.Kaikario gyvenime neseniai įvyko profesinių pokyčių – išsiskyrus klinika „Grožio chirurgija“ akcininkų nuomonėms dėl ateities, V.Kaikaris pakeitė darbą, pradėjo dirbti grožio klinikoje „fi clinica”, tad trumpa išvyka į Italiją buvo puiki galimybė pabėgti nuo kasdienių rūpesčių.

Šiaurės Italijoje esančio Gardos ežero pakrantės K.Kaikarienei puikiai pažįstamos – čia ji organizavo ne vienas vestuves. O ir pasiekti šią vietą buvo lengva, iš Vilniaus į šalia esantį Milaną lėktuvai skrenda kasdien.

Italijoje jie praleido savaitę, ten visą laiką mėgavosi Šiaurės Italijos gamtos teikiamais malonumais. Apvažiavo visą Gardos ežero pakrantę, grožėjosi aplink ežerą įsikūrusiais miesteliais ir ragavo vietinio maisto. Šeima pramogavo ir vandenyje: lepinosi saulės, vandens teikiamais malonumais, taip pat plaukiojo kateriu. Būtent su juo susijęs vienas kelionės kuriozas.

Asmeninio albumo nuotr./Kristina Kaikarienė, Vygintas Kaikaris ir Ramūnas Visčinis
Asmeninio albumo nuotr./Kristina Kaikarienė, Vygintas Kaikaris ir Ramūnas Visčinis

„Prieš nuomojantis katerį mums nebuvo pasakyta, kad teks patiems jį vairuoti. Tai sužinojome tik į jį įlipę (juokiasi). Tačiau viskas baigėsi laimingai, pati labai nustebau vyro sugebėjimais. Jis puikiai valdė katerį“, – 15min pasakojo renginių organizatorė.

Būta ir daugiau staigmenų. Gimtadienio proga K.Kaikarienės vyras V.Kaikaris sulaukė netikėto svečio – į Italiją kartu praleisti atostogų iš Airijos atvyko geras bičiulis, Dubline veikiančios grožio klinikos savininkas Ramūnas Visčinis.

Italiją įsimylėjo dar „ankstesniame gyvenime“

Žinoma renginių organizatorė atvira – Italija yra viena mylimiausių jos šalių, šį kraštą moteris išnaršiusi skersai ir išilgai. Kristiną žavi ne tik šios šalies kraštovaizdis, bet ir pietietiškas italų mentalitetas.

„Italiją reikia matyti ir jausti. Ją arba įsimyli iki mėnulio ir atgal, arba tai lieka tik kažkokia graži vieta. Man ji tapo mylimiausiu kraštu. Nuo Romos, kur matyt praleidau savo kažkuriuos ankstesnius gyvenimus, iki Amalfio, Neapolio...

Kaikarių atostogų Italijoje akimirkos – 15min galerijoje:

Man ten nėra vietos, kuri nepatiktų. Žavi maistas, tvyrantis kavos kvapas, ledai, sūriai, salotos, vaizdai ir tas iš pirmo žvilgsnio atsainus bendravimas.

Lengvas flirtas senutėlio restorano šeimininko, kuris po kelių pagirtų jo patiekalų jau jaučia pareigą pavaišinti tave visais įmanomais kumpiais ir jo žmonos ar marčios keptais kepiniais“, – apie susižavėjimą Italija kalbėjo K.Kaikarienė.

Po nuotraukos paplūdimyje – pagyros socialiniame tinkle

O kaip vasarą be poilsio? Kelionės metu šeima spėjo ir pasimėgauti Italijos saule. Socialiniame tinkle K.Kaikarienės nuotraukos kaipmat sulaukė gerbėjų pagyrimų – po nuotrauka, kurioje moteris įsiamžino pliaže, atsirado daug žmonių giriančių nepriekaištingas moters kūno linijas.

Asmeninio albumo nuotr./Kristina Kaikarienė
Asmeninio albumo nuotr./Kristina Kaikarienė

Kristina sako, kad specialiai vasaros sezonui nesiruošia, nelanko ir sporto klubo. Tiesiog prižiūri mitybą, stengiasi sveikai maitintis.

„Nevalgau riebaus maisto, labiau mėgstu salotas, o ne cepelinus. Taip pat valgau daug vaisių, jie man gali pakeisti bet kokį kepsnį“, – teigė K.Kaikarienė.

Žinoma renginių organizatorė sako neturinti konkretaus patarimo, tinkančio visoms moterims. Tiesa, vieną taisyklę žino: „Ledų porciją galima suvalgyti ne po kepsnio, o vietoje jo“, – juokavo Kristina.

Kalbėdama apie grožio standartus visuomenėje, moteris sako, kad jų išvis neturėtų būti. Kiekvienas žmogus turi kažką savitą, unikalaus. Ji įsitikinusi, kad derinantis prie grožio standartų chirurgo peilis tikrai nepadėtų. Žinoma moteris visiems pataria mažiau guostis ir stipriau save pamilti.

Asmeninio albumo nuotr./Kristina Kaikarienė
Asmeninio albumo nuotr./Kristina Kaikarienė

„Mylėkite save tokią, kokia esate, o ne nuo ryto sau ir visiems aplink guoskitės, jog priaugote kilogramų, veidas paburkęs, po akimis maišai. Nuo to išvaizda nepagerėja, priešingai, aplinkiniai pradeda pastebėti anksčiau nekliuvusias problemas“, – mano K.Kaikarienė.

Sulaukia laiškų, kuriuose – meilės prisipažinimai

Didžiausias gyvenimo stimulas K.Kaikarienei – šeima, artimieji ir bičiuliai. Svarbiausia, kad jiems sektųsi. Vienas geriausių jausmų, pasak Kristinos, žinojimas, kad visada galės prisiglausti prie mylimo žmogaus. Tad pagyrimai ar kritika komentaruose jai jau seniai nerūpi: „Man jau ne 18-a. Myliu ir džiaugiuosi dabartimi, per gyvenimą įgyta patirtimi.“

Dėl savo puikios išvaizdos moteris nuolatos sulaukia nepažįstamųjų laiškų, kuriuose – ir meilės prisipažinimai. Komplimentus žeriantiems gerbėjams Kristina nelieka abejinga, visuomet padėkoja, tačiau taip pat pasiūlo gražiais žodžiais verčiau apdovanoti kitas moteris, kad ir joms pakiltų nuotaika.

Asmeninio albumo nuotr./Kristina Kaikarienė ir Kristė Kaikarytė
Asmeninio albumo nuotr./Kristina Kaikarienė ir Kristė Kaikarytė

Tokių meilės prisipažinimų sulaukė ir kelionės į Italiją metu. Tiesa, italai flirtavo savo šypsena, žvilgsniu – tai K.Kaikarienės netrikdė, tik pakeldavo nuotaiką.

„Kiekviena tauta turi kažką savito. Italams flirtas tarsi šviečianti saulė, skani kava, o šūkis bella yra tiesiog įaugęs jų kraujyje. Tokia šios šalies kultūra. Viso to svarbu nesureikšminti“, – sako moteris.

Italija nebuvo vienintelė šeimos atostogų vieta – po savaitės trijulė išvyko į Airiją, kur trumpas atostogas derino su darbu. Viešnagės metu jiems pavyko aplankyti keletą gražių Dublino apylinkių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas