Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

7 paras švęstą R.Barauskaitės gimtadienį vainikavo vakarėlis sostinės klube: sveikino ir P.Daunys

Renginių organizatorė Rasa Barauskaitė su trenksmu paminėjo ne tik vasaros pabaigą, bet ir savo gimtadienį. 7 dienas ir 7 naktis – tiek va sakė šventusi Rasa. Visą savaitę kiekvieną dieną ją vis nustebindavo artimieji bei draugai, o atsidėkodama už staigmenas šeštadienį ji visus sukvietė į nepamirštamą vakarėlį „Annoje Meshoje“.
Rasos Barauskaitės gimtadienio akimirkos
Rasos Barauskaitės gimtadienio akimirkos / Martyno Stankaičio nuotr.

Rasos gimtadienis iš tiesų rugpjūčio 24 dieną, bet užsitęsė jis gerokai ilgiau. Visą savaitę moteris džiaugėsi draugų dovanomis ir staigmenomis. Rytais netikėtai pažadindavo siuntiniai iš užsienyje gyvenančių draugių, o sveikinimai plūdo iki pat savaitgalio.

„Viena iš draugių, kuri gyvena Londone, man nieko nežinant atsiuntė puokštę gėlių. Kitą rytą ir vėl sulaukiau skambučio – iš kitų draugų buvo pristatyta dar viena puokštė. Smagus tas siurprizo, netikėtumo momentas“, – šypsojosi renginių organizatorė.

Martyno Stankaičio nuotr./Rasos Barauskaitės gimtadienio akimirka
Martyno Stankaičio nuotr./Rasos Barauskaitės gimtadienio akimirka

Kiek pamena, Rasa sako visada šventusi savo gimtadienius. Jų minėjimus dar vaikystėje suruošdavo tėvai, o vėliau jau ir pati ėmėsi tos renginių organizavimo duonos.

„Turiu daug draugų, pažįstamų, visi pasveikina, nori ateiti, kartu išgerti šampano taurę. Todėl dabar visada tenka rengti vakarėlius“, – pokalbio su 15min metu juokėsi moteris.

Tiesa, kiekvienais metais savo draugus verslininkė paminėti gimtadienio sukviečia į vis kitokias vietas. Yra ji suruošusi ir vėlyvus pusryčius, kartais visi susirenka vakarienės, o šį kartą nusprendė pasilinksminti gerai žinomame sostinės klube „Anna Mesha“.

„Čia renkasi labai stilingi žmonės, groja graži muzika. Draugauju su šios vietos savininkais, pas juos kartais organizuoju ir kitus renginius, o dabar susitarėme atšvęsti mano gimtadienį“, – pasakojo R.Barauskaitė, šalia kurios šventės metu buvo mylimasis, atlikėjas Petras Daunys.

Martyno Stankaičio nuotr./Rasos Barauskaitės gimtadienio akimirka
Martyno Stankaičio nuotr./Rasos Barauskaitės gimtadienio akimirka
Martyno Stankaičio nuotr./Rasos Barauskaitės gimtadienio akimirka
Martyno Stankaičio nuotr./Rasos Barauskaitės gimtadienio akimirka

Nors įprastai Rasa apsieina be teminių vakarėlių, šį kartą pandemija ir dėl jos nustatyti reikalavimai padiktavo savo taisykles. Į kvietimus buvo įtrauktas papildomas aksesuaras – visiems svečiams būtinai reikėjo ateiti su kaukėmis.

Rasos gimtadienio vakarėlio akimirkos – galerijoje:

O kaipgi gimtadieniai be dovanų. Pasakojo gavusi jų Rasa labai įvairių ir netikėtų – audio knygų, įvairių grožiui skirtų daiktų ar žinomų dizainerių kurtų drabužių.

„Smagu gauti ir gero šokolado dėžutę ar tiesiog gėlių“, – šyptelėjo moteris.

Bet Rasa sako, kad ne dovanos yra svarbiausios, jų moteris visai nesureikšmina. Kur kas smagiau, kai draugai prisimena jos gimimo dieną ir iš širdies pasirūpina staigmenomis.

„Būna juk, kad dovanoja tik tam, kad dovanotų, bet man su draugais labai pasisekė. Jie parenka būtent tai, kas man patinka“, – džiaugėsi Rasa.

Tokią įsimintiną dovaną R.Barauskaitė gavo ir prieš savaitę. Gimtadienio dieną žinomą verslininkę nustebino jos draugės siųstas nuoširdus sveikinimas.

Martyno Stankaičio nuotr./Rasa Barauskaitė
Martyno Stankaičio nuotr./Rasa Barauskaitė

„Tu padarei gyvenime daugiau nei kita moteris, su pagarba kitoms moterims. Tegul tau galva svaigsta iš meilės, o siekiai būna įgyvendinti“. Ji dar pridūrė: „You're the most beautiful, extraordinary, intelligent, special woman in the whole universe“. (angl. – Tu pati gražiausia, ypatingiausia, protingiausia moteris visoje visatoje)“, – draugės sveikinimą citavo Rasa.

O pati R.Barauskaitė sakė sau palinkėtų, kad ateinantys metai būtų nei kiek neprastesni nei buvę, nenuobodesni, nesusileistų savo įdomiais išgyvenimais, atradimais ir pasiektais tikslais.

„Tikiuosi, kad man visata padės išgyventi metus dar gražiau, dar įdomiau ir profesiniame gyvenime. Sau linkiu to, ko man daugelis palinkėjo, bei to, ko palinkėčiau pati kiekvienai moteriai“, – su šypsena pokalbį baigė renginių organizatorė.

TAIP PAT SKAITYKITE: Pilypukui – 50: apie herojų grasinimus, žvaigždžių ligą, skolą šeimai ir tuos, kurių nebėra

TAIP PAT SKAITYKITE: Simonai Nainei – 32-eji: apie kuklią šventę, 6 metus kurtą verslą bei receptų neturinčią santuoką

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas