Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

7 vaikų tėvas iš Klaipėdos sukūrė naują „X faktoriaus“ hitą: teisėjus sužavėjo išskirtine asmenybe

Muzikiniame TV3 projekte „X faktorius“ kiekvieną sekmadienį pildosi svajonės. Žiūrovai išvysta ne tik muzikaliausius, bet ir jautriausias istorijas į didžiąją projekto sceną atsinešančius žmones. Jų talentas, nuoširdumas ir begalinis troškimas dalintis muzika negali nežavėti – tuo įsitikinsime ir šį vakarą.
Aleksandras Stankevičius
Aleksandras Stankevičius / TV3 nuotr.

Aleksandras Stankevičius iš Klaipėdos neslepia – „X faktorius“ visuomet buvo jo svajonė. Visgi net 7 vaikus auginantis vyras savo norus visuomet nustumdavo į paskutinę vietą – apie savo svajonių pildymą nė nesiryždavo pagalvoti.

Ateiti į projektą jį galiausiai paskatino šeima, tačiau net ir jiems Aleksandro pasirodymas taps staigmena. Tai, kad Aleksandras dainuoja, jo aplinka žino. Bet, kad jis pasirinks visai romams nebūdingą stilių, jo artimiesiems neabejotinai bus naujiena. Vis dėlto šiandien jis užtikrintas – atėjo akimirka pažvelgti baimei į akis ir stoti ant didžiosios „X faktoriaus“ scenos.

Juk vyras savo svajonę paslaptyje augino net 20 metų! „Aš kentėjau, niekam nesirodžiau. Galvodavau, kad kiti iš manęs pasijuoks. Bet dabar taip nebegaliu viso to savyje laikyti, kad nusprendžiau, jog kiti gali juoktis ir galvoti, ką tik nori. Bet aš tikrai noriu išsilieti ir viską atiduoti. Noriu, kad tai išgirstų visi“, – sakys jis.

Tiesa, yra ir dar viena priežastis, kodėl Aleksandrui taip svarbu pasirodyti. Pasirodo, kad prieš 5 metus vyras patyrė infarktą... Tai paskatino jį galvoti apie gyvenimo laikinumą ir tai, kas liks po jo.

TV3 nuotr./„X Faktoriaus“ teisėjai
TV3 nuotr./„X Faktoriaus“ teisėjai

„Galvojau, kad pirmiausiai užauginsiu šeimą, o tada eisiu link svajonės. Bet po infarkto pradėjau bijoti, kad tik nenumirčiau – norisi išpildyti ir truputį savo svajonių“, – nuoširdžiai atviraus jis.

Todėl internete suradęs jam patinkantį muzikinį ritmą, jis sukūrė dainai žodžius, o šiandien tą nori parodyti ir visiems projekto žiūrovams. „Dėl muzikos esu išprotėjęs“, – nuoširdžiai teisėjams sakys Aleksandras.

Vos jis baigs dainuoti, salėje pasigirs audringi plojimai. Visgi paties vyro veide bus matyti susijaudinimas. Aleksandras netgi nutrauks teisėjus norėdamas atsiprašyti.

„Aš tik noriu pasakyti, kad tai buvo pirmas kartas – aš labai jaudinausi. Aš labai blogai sudainavau…“ – teisinsis jis.

Tačiau čia jam vienbalsiai paprieštaraus visi teisėjai. Anot jų, Aleksandras sukūrė patį tikriausią hitą, kurį jau visai netrukus galėtų pasigauti visos radijo stotys!

„Tai yra hitas. Rimtai. Jūs žiauriai gerai rašote. Jūsų vaikai turi jumis didžiuotis, nes mes jumis labai didžiuojamės. Aš esu tikrai labai laiminga, kad jūs šį vakarą čia esate. Nuoširdžiausias mano „taip“ šį sezoną“, – sakys sužavėta Justė Arlauskaitė-Jazzu, o ką pasakys kiti teisėjai, išvysite jau netrukus.

„X faktorius“ – sekmadieniais, 19.30 val. per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas