Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

A.Bružas parduoda savo butą prabangiame Vilniaus rajone: kaina – įspūdinga, interjerą kūrė pats

Aktorius, verslininkas ir improvizatorius Audrius Bružas parduoda butą prestižiniame Vilniaus rajone.
Audrius Bružas
Audrius Bružas / Tomo Petrovskio ir Aruodas.lt nuotr.

A.Bružas Valakampiuose įkurtame bute gyveno daugiau nei 8 metus. Pats buto interjerą kūręs aktorius neslepia, kad šiuos namus jis labai vertina ir tikisi juos perleisti į geras rankas.

„Šį butą įrengiau pats, o jame praleisti 8 metai buvo labai gražūs, čia buvo išgyventa daug gražių emocijų. Vienas iš ryškių prisiminimų – tai karantinas, kurio metu teko daug laiko leisti būtent šiuose namuose. Visą karantiną turėjau privilegiją leisti miške, kadangi butas yra apsuptas gamtos. Aš čia jaučiausi kaip sanatorijoje, man atrodo, kad tai yra geriausi namai, nes tu visą laiką gali būti miške.

Tomo Petrovskio ir Aruodas.lt nuotr./Audrius Bružas
Tomo Petrovskio ir Aruodas.lt nuotr./Audrius Bružas

Gyvenau idealioje vietoje, bet atėjo laikas pokyčiams. Mėgstu naujus iššūkius, naujus pasirinkimus, norisi sukurti kažką naujo, galbūt įrengti naujus namus. Tikiu, kad šis butas paklius į geras rankas, suras kitus puikius šeimininkus“, – apie savo butą pasakoja A.Bružas.

78 kv. m. buto kaina, kaip rašoma Aruodas.lt esančiame skelbime, siekia beveik pusę milijono – 495 tūkst. Kaip teigia pats A.Bružas, šiuo metu butas yra puikios būklės, ką tik sutvarkytas, perdažytos sienos, sutvarkytos grindys ir jau yra paruoštas naujiems šeimininkams įsikelti.

„Pušų rezidencija“, išskirtinės, klasikinės architektūros tik šešių butų projektas su privačia uždara teritorija. Požeminiu parkingu, sandėliuku uždarame kieme esančiomis dviem parkingo vietomis. Būstas įrengtas 2016 metais, šią vasarą pilnai perdažytas ir išalyvuotos grindys, todėl šiuo metu tarsi naujai įrengtas ir jo būklė ideali.

Butas Vilniaus mieste ir tuo pat metu miške, pušyne, apsuptas miško žaluma, pušų, čiulba paukščiai, naktimis į kiemą užsuka ežiukai. Išskirtinis, labai šviesus butas mansardoje su dideliais langais, aukštomis lubomis, židiniu, dviem didžiuliais balkonais atsiveriančiais į pušyną.

Fotogalerija:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas