Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

A.Sadauskas atidarė komedijos klubą: mylimosios Monikos Liu bučiniai, sumuštiniai ir svarbi užduotis

Komikas Antanas Sadauskas Vilniuje atidaro ypatingą vietą humoro gerbėjams – komedijos klubą „K2“. Nors oficialus atidarymas dar neįvyko, komikas jau spėjo į naują erdvę pakviesti komedijos bendruomenę ir mylimąją dainininkę Moniką Liu.
Antanas Sadauskas ir Monika Liu
Antanas Sadauskas ir Monika Liu / R.Dačkau ir Instagramo nuotr.
Temos: 2 Monika Liu Komedija

Antanas Sadauskas sekmadienį komedijos bendruomenę pakvietė į Vilniuje, Goštauto gatvėje įsikūrusią „K2“ erdvę. Portalui Žmonės.lt Antanas atskleidė, kad tai buvo neoficialus klubo atidarymas ir prabilo apie tai, kaip kilo mintis įkurti šią vietą.

„Idėja man jau kirbėjo seniai. Pastebėjau, kad paklausa komedijos renginiams yra didelė, lietuviai labai mėgsta komediją, renginiai išsiparduoda labai greitai. Turime didelę bendruomenę, todėl norėjosi jai rasti ir vietą, kur ji galėtų susirinkti“.

„Kadangi siekiame komedijos lygį Lietuvoje pakelti į dar aukštesnį lygį, nusprendėme ieškoti vietos. Po poros mėnesių atradome idealią vietą, pradėjome darbus ir štai vakar įvyko neoficialus atidarymas“, – portalui Žmonės.lt pasakojo Antanas.

Komikas pasakojo, kad tai nebus eilinė vieta – čia komedijos bendruomenė galės ne tik stebėti pasirodymus, bet ir džiaugtis baro siūlomomis gerybėmis.

Antanas atskleidė, kad sekmadienį neoficialus atidarymas įvyko mažojoje salėje, o pilnai patirti erdves jis visus pakvies kiek vėliau.

„Įvyko mažosios salės atidarymas, o iš viso jų turėsime dvi. Mažojoje salėje yra 150 vietų, o didžioji salė bus didesniems renginiams – nuo 300 iki 900 vietų. Ši vieta skirta ne tik standup'o pasirodymams, bet ir gyvoms tinklalaidėms. Taip pat bus galima užsisakyti iš baro, užsakymai bus atnešami prie staliukų“, – vardijo A.Sadauskas.

Vaikinas prasitarė, kad komikams, norintiems šioje vietoje surengti pasirodymą, jis leis tai daryti nemokamai ir už nuomą pinigų neims.

„Eisiu ant masto ekonomikos, taip bandysim numušti bilietų kainas. Taigi pagrinde gyvensim iš baro“, – prasitarė jis.

„Ilgalaikėje perspektyvoje yra mintis netgi daryti tokį europinį projektą, kad lietuviai pasirodytų scenoje su komikais iš kitų šalių“, – apie ateities planus pridūrė pašnekovas.

Socialinių tinklų nuotr./Antanas Sadauskas ir Monika Liu
Socialinių tinklų nuotr./Antanas Sadauskas ir Monika Liu

Galiausiai Antanas pasidžiaugė, kad įgyvendinant idėją, jis sulaukė begalinio mylimosios dainininkės Monikos Liu palaikymo. Atidarymo dieną ji turėjo ir svarbią užduotį.

„Monika padėjo man, ji prieš atidarymą siuvo užuolaidas. Atvežė sumuštinių, žinoma, padėjo ir bučiniais“, – šyptelėjo jis.

„Tiesą sakant, jei ne Monika, šios vietos nebūtų. Ji labai padėjo savo palaikymu ir meile“, – baigdamas pokalbį pridūrė komikas Antanas Sadauskas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas