Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

A.Valentaitė ir G.Manchesteris mini popierines vestuves: džiugia proga – nematyti šventės kadrai

Modelis ir stilistė Asta Valentaitė ir britų verslininkas Glenas Manchesteris mini ypatingą progą – lygiai prieš metus jiedu oficialiai tapo vyru ir žmona! Švęsdama vestuvių metines, moteris pasidalijo iki šiol nematytais įsimintinos šventės kadrais.
Asta Valentaitė ir Glenas Manchesteris
Asta Valentaitė ir Glenas Manchesteris / Chris Allerton nuot.

Penktadienio popietę A.Valentaitė instagrame pasveikino savo vyrą G.Manchesterį pirmųjų vestuvių metinių proga. Prieš metus – rugpjūčio 25-ąją – jiedu prisiekė vienas kitam amžiną meilę ir oficialiai tapo vyru ir žmona.

Civilinės santuokos ceremonija vyko Londone, o privatūs tuoktuvių pietūs, kuriuose dalyvavo tik patys artimiausi giminaičiai ir draugai, vyko prabangiame 5 žvaigždučių viešbutyje „Claridge's“.

Švęsdama vestuvių metines, A.Valentaitė paviešino dar neregėtus vestuvių šventės kadrus. Jais sutiko pasidalinti ir su portalu Žmonės.lt.

Praėjusiais metais Asta ir Glenas iškėlė net dvi šventes – rugpjūtį įtvirtinę civilinę santuoką Londone, jie po mėnesio antrąją vestuvių šventę surengė Maljorkoje. Antroji vestuvių puota vyko Deia kaimelio pakrantėje esančioje rezidencijoje, įsikūrusioje tarp Tramuntanos kalnų ir Viduržemio jūros.

Į saulės spinduliais lepinančią ir gamtos grožio apdovanotą Ispanijos salą Asta ir Glenas sukvietė būrį draugų iš įvairiausių pasaulio kampelių. Tarp jų – Inga Bytautė, Lina Numavičienė, Eduardas Fedotovas, Edita Vilkevičiūtė, Rūta Mackevičiūtė ir kiti.

Regis, jaunavedžiams ir svečiams tai buvo vienas įsimintiniausių savaitgalių – vestuvių puota truko net tris dienas. Žmonės.lt žiniomis, A.Valentaitės ir G.Manchesterio meilės švente pasirūpino garsi vestuvių planuotoja Laura Vagonė, o prabanga alsuojančia atmosfera ir dekoru pasirūpino ilgametis nuotakos draugas dizaineris, floristas Mantas Petruškevičius. Svečių nuotaiką palaikė vedėjas Vytautas Rumšas Jaunesnysis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas