Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
10 09

A.Valinskas – apie stadioną, Jessicą Shy ir SEL manipuliacijas: „Net tokiu dalyku spekuliavo“

Prieš kiek daugiau nei dvejus metus prodiuseris, televizijos laidų vedėjas Arūnas Valinskas kreipėsi į Lietuvos radijo stotis su prašymu nebegroti atlikėjo Egidijaus Dragūno-Sel kūrinių. Tokį prašymą jis inicijavo po skandalingo Selo pasisakymo apie karą Ukrainoje, o neilgai trukus jį visos radijo stotys tenkino. Vis dėlto pastaruoju metu viešumoje vis dažniau pasigirsta svarstymų, ar tokiam sprendimui dar nesuėjo „senatis“. Į tokias idėjas sureagavo ir pats A.Valinskas, prakalbęs apie akiplėšiškas SEL spekuliacijas.
Arūnas Valinskas
Arūnas Valinskas / 15min montažas

Rodos, užteko vieno vakaro, vieno komentaro ir atlikėjui Egidijui Dragūnui užsidarė visų Lietuvos radijo stočių durys. Ne tik už dainas, bet ir aštrų liežuvį mėgtas atlikėjas prieš 2,5 metų prisikalbėjo taip, kad jo dainų Lietuvos radijo stotys negroja iki šiol. Prisikalbėjo E.Dragūnas savo soc. tinkluose pareiškęs nuomonę apie karą Ukrainoje. Ir nors vėliau įrašas dingo, nors atlikėjas pateikė savo minčių interpretaciją, nors sakėsi aukojęs Ukrainai, į kai kurių lietuvių širdis negrįžo.

„Gal jau atleidom? Gal pustrečių metų „ignoro“ – rimta bausmė? Gal savo kaltę jau išpirko? Gal pasiilgom? Ir gal laikas grąžinti anų laikų dievuką į radijo eterį?“ – tokią apklausą praėjusią savaitę užkūrė M-1 laidų ir rubrikos „Jaunimo tarnyba“ veidai Gustas Ramonas ir Joris Bačiulis.

Tokia diskusija sulaukė didžiulio dėmesio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas