Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

A.Valinskas – sukčių apgautoms moterims: „Sugebame būti tokie svolačiai, kad jūs mumis patikite“

„Nors pats būdamas vyras vis dėlto galėčiau pasakyti užuojautą jums, moterims, mes sugebam būti tokie „svolačiai“, kad jūs mumis patikite. Jeigu mes norime taip padaryti, tai ne kiekvienai, bet kas antrai, ar kas trečiai, ar kas penktai mes sugebėsime apsukti galvą vien suokdami apie amžiną meilę ir t.t.“, – sako Arūnas Valinskas.
Arūnas Valinskas
Arūnas Valinskas / LNK nuotr.

Gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ 57-erių televizijos laidų prodiuseris ir vedėjas, dviejų sūnų tėvas Arūnas Valinskas kalbėjo apie vyrus, kurie imituoja meilę tam, kad pasinaudotų moterimis, rašoma LNK televizijos pranešime spaudai.

Pasak Arūno, vienatvės baimė ir desperacija iš tiesų neretai pastūmėja moteris į netinkamų vyrų glėbį. Moterys, pasak Arūno, iš tiesų turėtų labiau save vertinti, gerbti, ir neskubėti kurti santykių tik todėl, kad trokšta susilaukti vaikų.

Irmanto Gelūno / BNS nuotr./Arūnas Valinskas
Irmanto Gelūno / BNS nuotr./Arūnas Valinskas

„Dabar toks amžius, kad norint susilaukti vaikelio ištekėti nebūtina, o ir vyras tam tikrais atvejais nereikalingas“, – sakė Arūnas.

Tuo metu tikram vyrui, pasak televizijos prodiuserio, nereiks gražuolės dėl prestižo, arba tokios, kuri galėtų padėti susikurti gerą gyvenimą.

„Tuo metu aš buvau tikrai tokia sutrypta, žema saviverte ir galvojau, kad esu negraži ir niekam tikusi“, – taip prieš sutikdama vyrą alfonsą pasakojo jautusis 41-erių finansų ekspertė Visita Ivaškevičiūtė.

Socialiniuose tinkluose Visitą, pasivadinusią pinigų valdove, turėtų atpažinti trokštantys profesionaliai valdyti savo pinigus. Ji negaili gerų patarimų. Tuo metu jos asmeninio gyvenimo drama, nutikusi prieš šešerius metus, nors ir galėtų tapti puikia pamoka kiekvienai trokštančiai meilės, tačiau, kaip sakys Visita, geriau tokių skaudžių patirčių nebūtų. Ji buvo įkliuvusi į alfonso pinkles, ir, šiandien skaičiuoja, per savo naivumą praradusi ne vieną dešimtį tūkstančių eurų.

„Buvau beviltiškai įsimylėjusi savo susikurtą vyro paveikslą. Maniau, kad galiu pakeisti žmogų, tereikia labiau stengtis“, – pasakojo Visita.

Trokšdama, kad mylimasis būtų sėkmingas, Visita netgi sukūrė jam verslą – įmonę, teikusią verslo steigimo, apskaitos paslaugas, ir išmokė jį visko, ką pati mokėjo. Negana to, keletą tūkstančių verslo pradžioje per savo įmonę paskolino draugo įmonei. Aišku, vėliau tų pinigų taip ir neatgavo. Tačiau paskutinis lašas, perpildęs Visitos kantrybės taurę, buvo tai, ką psichoterapeutė jai ir prognozavo – mylimojo ji buvo apvogta.

Gyvenimo būdo laida „Nuo... Iki...“ – pirmadienio vakarą, 20 val., per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas