Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

A.Zuokas atskleidė daugiau detalių apie A.Jusionytę: pasakė, kada pradėjo draugauti

Politikas Artūras Zuokas (54) prieš porą savaičių pasirodė parodos atidaryme kartu su naująja mylimąja smuikininke Augusta Jusionyte (37). Nors tada jie apie santykius atsisakė atvirauti, tačiau šįkart sutiko papasakoti daugiau detalių apie savo romaną. Artūras pakomentavo ir savo buvusios žmonos Agnės anksčiau išsakytus kaltinimus neištikimybe: „Tai yra jos teisme naudojama taktika, siekiant tam tikrų tikslų.“
Artūras Zuokas ir Augusta
Artūras Zuokas ir Augusta Jusionytė / 15min klijuotė

Politikas Artūras Zuokas savo naująją mylimąją smuikininkę Augustą Jusionytę pristatė parodos „Vilnius amžinai. Dailės kūrinių ir vadovų po miestą dialogas“ atidaryme. Tada jie buvo užfiksuoti 15min nuotraukose besilaikantys už rankų.

Nors tąkart jie atsisakė paatvirauti apie savo jausmus, tačiau pirmadienio vakarą Artūras Zuokas Delfi TV laidoje „Kasdienybės herojai“ atskleidė daugiau detalių. Jis teigė, kad šiuo metu yra įsimylėjęs. Papasakojo ir apie tai, ar jiems trukdo 17-kos metų skirtumas.

„Viskas vyko labai natūraliai, vis dar esame vienas kito pažinimo procese. Nesu šoklys iš vienų santykių į kitus. Esame diskutavę apie metų skirtumą, bet suprasti mus gali tik tie, kurie patys tai patyrę, to neišmoksi iš knygų“, – sakė jis.

Artūras tikino, jog su Augusta santykius pradėjo tik skyrybų proceso metu. Su Agne oficialiai jie ėmė skirtis prieš trejus metus, o dar metus gyveno skirtinguose miegamuosiuose.

Jis paprieštaravo savo buvusiai žmonai Agnei, kuri anksčiau feisbuke parašė, jog garsi smuikininkė vyro gyvenime buvo jau prieš 12-ka metų.

„Mano gyvenime tai, kuo galiu džiaugtis, atsirado tik skyrybų proceso metu. Žinot, kartais žmonės, norėdami pateisinti save, ieško priežasčių, nors tai yra visiškai klaidingas kelias. Tai, kas buvo pasakyta, kad skyrybų priežastis yra kita moteris, yra netiesa. Tai netgi bandymas griauti aplinkinių žmonių gyvenimą, kas yra neteisinga.“

Buvusios žmonos Agnės paviešintas vaizdo įrašas, kuriame groja Augusta, kaip A.Zuokas sakė, tikrai yra iš jo kompiuterio. Tačiau jis darytas tuo metu, kai jis su savo tuometine žmona buvo išsiskyręs jau daugiau nei pusmetį.

„Neištikimybė, kaip dabar teigia Agnė, yra jos teisme naudojama taktika, siekiant tam tikrų tikslų, pirmiausiai, aišku, materialių tikslų, bet nieko bendro su teisybe.“

Paklausus, ar vyras bendrauja su savo buvusia žmona ne tik per feisbuką, šis tiesiog atsakė, jog bendrauja su vaikais.

Irmanto Gelūno / BNS nuotr./Parodos „Vilnius amžinai. Dailės kūrinių ir vadovų po miestą dialogas“ svečiai
Irmanto Gelūno / BNS nuotr./Parodos „Vilnius amžinai. Dailės kūrinių ir vadovų po miestą dialogas“ svečiai

Laidos „Kasdienybės herojai“ vedėjai pasiteiravus, ar su naująja mylimąja norėtų susilaukti vaikų, A.Zuokas neturėjo atsakymo. Tikino, jog jie yra gražiame kelyje.

Politikas sakė, jog kartu dar negyvena, nes Augusta daug koncertuoja. Šiuo metu jis gyvena bute, o namą gražiausioje Vilniaus vietoje jau yra pardavęs.

Apie vestuves atvirauti dar irgi nebuvo linkęs, tačiau teigė, jog, jo nuomone, jeigu santykiai nuoširdūs, jie turi baigtis abipusiu įsipareigojimu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas