Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aaronas Perezas paskelbė susižadėjęs su širdies drauge Urte

Jungtinėse Amerikos valstijose gyvenantis verslininkas Aaronas Perezas (28) pasipiršo 12 metų jaunesnei mylimajai Urtei, kuri ištarė „taip“. Kaip rašoma išplatintame pranešime spaudai, jaunasis milijonierius padovanojo sužadėtuvių žiedą už daugiau nei 30 tūkstančių JAV dolerių.
Aaronas Perezas, Neringa Šiaudikytė
Aaronas Perezas, Neringa Šiaudikytė / Asmeninio albumo nuotr.

„Nenorėjau kažkokių netikėtų sužadėtuvių ar kažko „crazy“. Laukiau, kol ji parskris iš Lietuvos. Prieš jai grįžtant iš tėvynės, atspausdinau vieną gražiausių jos profesionalių nuotraukų, įrėminau ir pakabinau virš mūsų lovos. Kai ji įėjo į kambarį, aš jau stovėjau su sužadėtuvių žiedeliu“, – cituojamas A.Perezas.

Amerikietis neslepia: prieš pat sužadėtuvių akimirką jis jaudinosi. „Bet buvau įsitikinęs, jog Urtė man pasakys „taip“. Džiaugiuosi, kad taip ir įvyko“, – sakė pašnekovas.

Aaronas pasakoja, kad sužadėtuvių žiedelį pirko iš žinomo dizainerio Los Andžele. „Patiko dėl to, kad jis vienetinis. Kito tokio pasaulyje nėra. Dėl to ir nepagailėjau daugiau nei 30 tūkstančių JAV dolerių“, – tikino A.Perezas.

Asmeninio albumo nuotr./Aaronas Perezas
Asmeninio albumo nuotr./Aaronas Perezas

Vyras neslepia, kad nori ir kuo greičiau iškelti vestuves, tačiau kol kas dar detalių nėra apgalvojęs. Kol kas verslininkas mano, jog su mylimąja tuoksis Amerikoje, o ne Lietuvoje.

„Esu laiminga. Tačiau ne labiau nei tada, kai dar nebuvome susižadėję. Esu įsitikinusi, jog santykių statusas nedaro įtakos dėl meilės žmogui. Tačiau tikrai – labai džiaugiuosi, jog susižadėjome“, – pranešime cituojama ir Urtė.

Pastaruoju metu žiniasklaidoje buvo pasirodę pranešimų, jog Urtė ir Aaronas pasuko skirtingais keliais. „Nenaudoju socialinių tinklų, todėl ir nemačiau visų nuomonių apie mūsų santykius, straipsnių nuorodų. Tik vėliau kažkas atsiuntė tekstą apie tai, kad neva išsiskyrėme. Kaip reagavau? Tik juokiausi“, – sakė mergina.

Paklausta apie vestuves, Urtė tikino, kad kol kas nejaučia būtinybės susituokti iš karto. „Tačiau galime patvirtinti: santuoka tikrai ne už kalnų“, – šypteli Urtė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai