Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Adrina praminta jaunąja Dž.Butkutės antrininke: iš scenos karalienės sulaukė netikėtos dovanos

Muzikos pasaulyje populiarėjanti Adriana Ramonaitė-Adrina džiaugiasi draugyste su dainininke Džordana Butkute. Jos net lyginamos tarpusavyje, o jaunoji atlikėja buvo praminta „mažąja Butkute“! Dabar Adrina papasakojo jųdviejų pažinties istoriją ir atskleidė, kokios dovanos sulaukė iš Džordanos.
Džordana Butkutė, Adriana Ramonaitė-Adrina
Džordana Butkutė, Adriana Ramonaitė-Adrina / Asmeninio albumo nuotr.

Adriana Ramonaitė-Adrina apie tai, kad ją lygina su Džordana Butkute, prabilo savo instagramo paskyroje. Atlikėja taip pat papasakojo apie jųdviejų ryšį ir kokios dovanos sulaukė iš scenos karalienės.

„Tiek jausmų netelpa į žodžius, kuriuos norėčiau išsakyti, bet pabandysiu.

Metai bėga, o šalia manęs atsiranda vis daugiau nuostabių žmonių, tarp jų ir Džordana! Visiškai netikėtai atradom toookį stiprų ryšį... Tačiau čia būtina papasakoti priešistorę.

Pradėjusi muzikinę karjerą, pastaruoju metu itin dažnai sulaukiu komplimentų iš daugelio renginių organizatorių, garsistų, fanų, TV bei net radijo atstovų, jog esu auganti mažoji BUTKUTĖ! Keista, bet tuo pačiu ir smagu. Ir neslėpsiu, su Džordanos muzika užaugau, moku kiekvieną žodelį net pačių seniausių jos dainų.

Vieną naktį grįžusi po koncerto, sulaukiau ilgos Džordanos žinutės. Tą sekundę, galvojau, tikrai nualpsiu!! Negalėjau patikėti, kaip gyvenimas viską pats sudėlioja.. Susirašinėjome su Ja žodis po žodžio ir atrodė, kad pažinočiau jau 1000 metų! Toks jausmas, lyg anam gyvenime ji buvo mano MAMA! Mes tikrai panašios! Abi blūdinam naktim nemiegodamos, abi skardžiabalsės, kalbam viską taip, kaip mum iš tikrųjų atrodo, požiūris į aprangos stilių scenoje panašus ir abi be proto mylim muziką!

BET, šį vakarą mus sujungė dar viena tema – BATAI. Aha, batai… Pati Džordana Butkutė padovanojo man savo batus!! Sako – pagalvojau kad tau turėtų jie labai tikti. Ir kaip nekeista juos pasimatavus, atrodo, kad būtų pasiūti būtent pagal užsakymą man!

Taigi, dabar turiu misiją – stovėti scenoje su Džordanos batais! Todėl GARSIAI sakau, kad nuo šiandien sceną PRIVALOMA statyti dar tvirtesnę!!

Džordana, labai Tave branginu!!!“, – rašė Adrina.

Po jos įrašu pakomentavo ir pati Dž.Butkutė: „Kaip gražiai aprašei mūsų bendravimą. Sutinku su kiekvienu žodžiu. Bet nemaniau, kad parodysi batus. Aš maniau, kad padovanosiu juos Tau tycharia (paslapčiom). O tu parodei dar ir visą jų „ceremoniją“. Bet džiaugiuosi, kad tau jie tiko ir patiko. Apkabinu.“

Džordana taip pat Adrinai skyrė ir atskirą įrašą savo paskyroje.

„Man ji labai patinka. Primena mane, kai buvau jos metų. Grynai – mažoji Butkutė. Jos stilius, pati rašo dainas, sako, ką galvoja – tiesiai šviesiai. Elgesys. Drąsa. Įdomi. Kitokia. Ir mes abi jaučiam viena kitai didelę simpatiją. Buvo malonu susitikti ir pakalbėti, lyg būtume seniai pažįstamos.

Linkiu tau, mieloji Adrina – Didžiulinės Sėkmės!

P.S.: Mielai klausausi jos dainų“, – teigė Dž.Butkutė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas