Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Agnė Jagelavičiūtė „Mados infekcijoje“ imitavo supjaustytas venas

Tarp žinomų antrosios 2012-ųjų pavasario „Mados infekcijos“ svečių buvo ir Vilniaus dailės akademijoje studijuojanti Agnė Jagelavičiūtė. Žinoma moteris mados festivalyje pasirodė riešus apsiklijavusi pleistrais, kurie atrodė sukruvinti.
Agnė Jagelavičiūtė
Agnė Jagelavičiūtė festivalyje „Mados infekcija“ / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Noriai savo „aprangos akcentą“ demonstravusi A.Jagelavičiūtė Žmonės.lt sakė tęsianti savo praeitais metais pradėtą tolerancijos temą. „Manau, kad Lietuvoje tolerancijos lygis yra gana žemas, ypač kai kurių žmonių atžvilgiu. „Mados infekcija“ yra prasmingos mados festivalis. Tai nėra eilinis išpardavimas ar asortimento pristatymas. Didžioji dalis kolekcijų turi konceptualų pagrindą, tai yra labai svarbu, tai – būdas priminti apie labai svarbius dalykus. Juk meno užduotis – iškelti klausimus“, – teigė ji.

Šiemet A.Jagelavičiūtė pasirinko akcentuoti skausmingą savižudybių temą. „Mane ir asmeniškai palietė šis dalykas, paskutiniu metu labai daug pažįstamų žmonių nuėjo tuo keliu ir apskritai statistika Lietuvoje liūdina“, – kalbėjo jauna moteris, pridurdama, jog nori akcentuoti, kad žmonėms reikia supratimo ir pagalbos.

Antrąją „Mados infekcijos“ dieną netrūko žinomų svečių. Su puokšte rožių rankose į šventę pasveikinti dukros Dianos Kuzmickaitės atvyko jos mama Roma Kuzmickienė, taip pat renginyje apsilankė juvelyrė Jurga Karčiauskaitė-Lago, modeliai Rima Triškutė, Ernesta Elzbergaitė, Ernesta Kalinauskaitė, stilistas Mantas Petruškevičius ir verslininkė Rasa Arlauskienė, dizaineriai Giedrius Šarkauskas su dukra Rūta, Egidijus Rainys, Kristina Kruopenytė, Egidijus Sidaras, buvusi manekenė Aistė Jasaitytė-Čeburiak su vyru Romanu ir dukra, dizainerė Ramunė Piekautaitė ir Kęstutis Verslovas, modelis Jonas Stankevičius ir daugybė kitų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas