Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Agnė Zuokienė: „Tašką santykiuose padėjau po prisipažinimo apie neištikimybę“

Žurnalistė, visuomenininkė Agnė Zuokienė, šiuo metu oficialiai besiskirianti su vyru, buvusiu Vilniaus miesto meru Artūru Zuoku, atvirai papasakojo, kas nulėmė jųdviejų su politiku skyrybas.
Agnė Zuokienė
Agnė Zuokienė / LNK nuotr.

„Po to kai Artūras prisipažino neištikimybę... Kai pasako tai į akis tau, tavo vaikams, tada aš jau tikrai pasakiau, kad, na, „sorry“... Taigi taškas buvo jo paties prisipažinimas“, – šį pirmadienio vakarą pasirodysiančioje LNK gyvenimo būdo laidai „Nuo... Iki...“ pasakojo Agnė Zuokienė, pastaruoju metu vis dažniau prisistatanti Andriulytės pavarde.

Tai pirmas kartas, kai buvusio Vilniaus mero, 53 metų politiko ir verslininko Artūro Zuoko žmona prieš televizijos kamerą ryžosi atvirai papasakoti ne tik tai, kodėl po 30 kartu praleistų metų, iš kurių santuokoje net 27, nusprendė skirtis, ką teko patirti santuokos metu, bet ir tai, kodėl šiandien jaučiasi nesaugi, rašoma pranešime spaudai.

Vidmanto Balkūno / 15min nuotr./Agnė Zuokienė
Vidmanto Balkūno / 15min nuotr./Agnė Zuokienė

Pokalbis su Agne Zuokiene vyko ne šeimos namuose, viename patraukliausių sostinės rajonų Užupyje, pro kurių langus atsiveria stulbinantys Vilniaus senamiesčio vaizdai, bet Klaipėdos viešbutyje.

Pokalbyje – daug pauzių ir ašarų. Pajūryje Agnė gyvena kiek daugiau nei mėnesį. Ji tvirtina, kad iš Vilniaus į Klaipėdą atvažiavo vejama baimės ir nerimo dėl savo saugumo, be to, nori susigrąžinti dvasios ramybę.

„Aš visiems draugams esu prisiekusi ir pasakiusi, kad, jeigu kas nors su manimi nutiktų šiame gyvenime, tai yra tik vieno žmogaus darbas...“, – teigė Agnė.

15min primena, kad apie neištikimybę A.Zuokienė užsiminė dar 2019-aisiais, atvertus jųdviejų su A.Zuoku skyrybų bylą Vilniaus miesto apylinkės teisme.

Politikų skyrybų byla išties didelė ir išsami – čia nagrinėjamas ne tik santuokos nutraukimas, kurį inicijavo Agnė Zuokienė, bet ir daug kitų aspektų.

Skyrybų proceso metu sprendžiamas santuokoje įgyto turto dalijimas, nepilnamečio vaiko gyvenamosios vietos nustatymas, išlaikymo ir bendravimo su juo klausimas. Taip pat svarstomas klausimas dėl restitucijos taikymo. Tai reiškia, kad vienas iš sutuoktinių pareikalavo grąžinti jam turtą.

Nors po posėdžio A.Zuokienė nebuvo kalbi, vis dėlto 15min ji prasitarė apie svarbią skyrybų bylos detalę – vyro neištikimybę. Ji buvo aptarinėjama ir anksčiau vykusio posėdžio metu.

Agnė pripažino, kad viskas tik prasideda ir pabaiga toli gražu nekvepia – teismo slenkstį teks minti dar tikrai ne kartą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas