Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Agnės Jagelavičiūtės vakarėlyje garsenybės skurstančiai šeimai paaukojo 530 eurų

Ketvirtadienį garsenybes į vakarėlį – žurnalo moterims „Ikona“ antrojo numerio pristatymą – pakvietusi Agnė Jagelavičiūtė demonstruoja geranoriškumą: renginio svečius aukoti likimo nuskriaustoms moterims kvietusi stilistė penktadienį pasidžiaugė surinkusi 530 eurų, kuriuos žada atiduoti dėl gaisro namus praradusiai penkių vaikų motinai.
Agnė Jagelavičiūtė su vyru Mantu Volkumi
Agnė Jagelavičiūtė su vyru Mantu Volkumi / Luko Balandžio / 15min nuotr.

A.Jagelavičiūtės rengtas vakarėlis, į kurį susirinko būrys pramogų pasaulio atstovų, nuaidėjo ketvirtadienio vakarą. 

Jo nepraleido dizaineris Robertas Kalinkinas, stilistas Kęstas Rimdžius, televizijos laidų vedėja Ieva Stasiulevičiūtė, dizaineris Aleksandras Pogrebnojus su žmona Monika Račiūnaite, menininkė Eglė Grėbliauskaitė-Tursienė, dainininkė Dovilė Filmanavičiūtė-Miss Sheep, Elena Puidokaitė-Atlanta ir kiti.

Kiekvieną renginio svečią A.Jagelavičiūtė kvietė aukoti likimo nuskriaustoms moterims, o penktadienį pasigyrė, kiek lėšų surinko. 

„Na, ką. Kai prieš porą savaičių su Daina Bosas pasiūlėme idėją, kad kiekvienam vakarėlyje reiktų pastatyti aukų dėžutę, kad baliavojimas nebūtų beprasmis, sulaukėme ekstremaliai nemandagaus kelių vakarėlių dalyvių ir organizatorių atsakymų apie tai, kad jie gers, kiek norės, ir apie tai, kad jie tas dėžutes stato, bet niekas į jas nieko nededa. Pasakysiu taip: ne su tais geriate, matyt. Tai gal baikit vieną kartą vadinti gražius ir turtingus, kai esat nei labai gražūs, nei turtingi. 530 eurų, surinktų IKONOS vakarėlyje, keliaus padėti Moterų krizių centre gyvenančiai 5 vaikų mamai, kurios namai sudegė“, – savo „Facebook“ paskyroje pranešė stilistė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas