Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aistė kabina Milanno?!

Pramogų pasaulio žurnalistai sukrutę – „Skylės sienoj” vedėja Aistė Paškevičiūtė, išsiskyrusi su ilgamečiu draugu, vakarėliuose pastebima vis su kitu žaviu vyru. Kuriam iš jų Aistė atiduoda savo širdį, niekas iš tiesų nežino.
Aistė Paškevičiūtė
Aistė Paškevičiūtė / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

Žurnalistai jau mėgino žaviai merginai piršti Vytautą Rumšą jaunesnįjį, su kuriuo pričiupo viename Vilniaus naktinių klubų. Vėliau nežinia kodėl jai į porą piršo laidos „Taip arba Ne“ vedėją Marijoną Mikutavičių. Vis dažniau pasigirsta kalbų ir apie Aistės draugystę su jaunosios kartos lenktynininku Dominyku Butvilu. Bet linksmosios laidos vedėja neskuba nieko patvirtinti ar paneigti. O kur jai skubėti, kai aplink tiek žavių vienišių? Gera naujiena mėginantiems įspėti Aistės jausmų rebusą – jos horizonte naujas taikinys! Žavus, pietietiškų bruožų dainininkas Vaidotas Valiukevičius, pasivadinęs Milanno.

Vos prasidėjus nutrūktgalviškos TV3 laidos „Skylė sienoj” filmavimui, kai prie baseino stojo Milanno su dviem šokėjais Deivydu Meškausku ir Pauliumi Šinkūnu, šviesiaplaukė vedėja neslėpė simpatijų dainininkui.

Per visą žaidimą mergina rodė jam dėmesį, o galiausiai apdovanojo nekaltu bučiniu... Juokas juokais, bet liaudies išmintis sako, kad kiekviename juokelyje slypi dalis tiesos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito