Kulinariniais oskarais vadinamų apdovanojimų vertinimo komisija besibaigiant 2016 metams pranešė, kad VMG komandos 2016 m. knygų mugės Vilniuje metu pristatyta knyga „7 ingredientai vaikams“ tapo nacionaline laimėtoja „Inovacijų ir geriausio dizaino kategorijoje“.
„Mūsų kompanijos misija visada buvo, yra ir bus inovatyvūs sprendimai ir kūrybiškas polėkis. Šią knygą kūrėme daugiau nei dvejus metus, bendradarbiaudami su dietologais, pedagogais ir vaikų psichologais. Ją iliustravo vienas geriausių Lietuvoje grafikos dizainerių Paulius Budrikis“, – teigia A.Ivanauskas, VMG idėjinis vadas.
Tuo metu net kelis metus iš eilės geriausiu pasaulyje pripažintas VMG kulinarinis žurnalas šiemet komisijos nuomone jau tapo nacionaliniu laimėtoju „Geriausios japoniškos virtuvės“ kategorijoje.
„Atkaklumas ir be galo kūrybiškos komandos nuoseklus darbas lėmė, kad ir vėl buvome pastebėti. Šiuo metu ruošiame naują kulinarinio žurnalo numerį, skirtą ne vienai šaliai – visam žemynui. O jau vasarą mūsų leidinys transformuosis – pasirinkome rinkai netikėtą, naują leidybos koncepciją, kuriai ruošėmės daugiau nei metus. Tai bus naujas istorijos etapas lietuviškos periodinės leidybos rinkoje. Ir džiaugiuosi, kad mes būsime to pradininkai“, – sako A.Ivanauskas.
Tiek knyga „7 ingredientai vaikams“, tiek VMG kulinarinis žurnalas „Žydėkite per amžius“ dabar varžysis savo kategorijose su kitų šalių laimėtojais dėl geriausiųjų pasaulyje titulo.
Galutiniai „World Gourmand Cookbook Awards 2017“ rezultatai paaiškės gegužę Kinijos Yantai mieste vyksiančiuose apdovanojimuose, į kuriuos pakviesta ir „VMG“ komanda.