Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Andriui Rimiškiui sesers Ramintos vestuvėse teko svarbi misija: „Brolio šeima mums – pavyzdys“

Liepos 26-ąją, Jūžintų Šv. arkangelo Mykolo bažnyčioje susituokė dainininko Andriaus Rimiškio (37) jaunesnioji sesuo ir scenos partnerė, rinkodaros srityje dirbanti dainininkė Raminta Rimiškytė (26) ir IT sektoriuje dirbantis Dovydas Taraila (26). „Brolio šeima mums visada buvo pavyzdys“, – šypteli Raminta ir su portalu Žmonės.lt leidžiasi į pokalbį apie praūžusią meilės šventę.
Ramintos Rimiškytės ir Dovydo Tarailos vestuvės; Andrius Rimiškis su sese jaunystėje
Ramintos Rimiškytės ir Dovydo Tarailos vestuvės; Andrius Rimiškis su sese jaunystėje / „2Ka Studio“ nuotr.

Raminta Rimiškytė ir Dovydas Taraila susipažino dar mokykloje ir savo santykius pirmiausia patikrino, kaip draugai. Portalui Žmonės.lt Raminta atskleidė, kad kaip pora jiedu skaičiuoja jau devintus metus.

„Su Dovydu susipažinome dar mokykloje. Iš pradžių tapome draugais, vėliau bendravimas peraugo į šiltus jausmus“, – prisimena Raminta, po devynerių metų draugystės su mylimuoju Dovydu nusprendusi santykius pakylėti į aukštesnį lygį.

„2Ka Studio“ nuotr./Ramintos Rimiškytės ir Dovydo Tarailos vestuvės
„2Ka Studio“ nuotr./Ramintos Rimiškytės ir Dovydo Tarailos vestuvės

Nors neretai poros vestuvėms ruošiasi metus ar net daugiau, Raminta su Dovydu susituokti nusprendė vos prieš pusmetį ir bendru sutarimu pradėjo ruoštis savo meilės šventei.

„Tikriausiai jautėme, kad atėjo laikas santuokai. Mūsų santykiuose niekada nebuvo jokio spaudimo – visada žinojome, kad kai ateis laikas, tada ir įtvirtinsime ryšį. Vasario mėnesį, Dovydui pasipiršus, viskas tarsi susidėliojo į vietas – ramiai ir su džiaugsmu pradėjome planuoti vestuves“.

Pora nusprendė tuoktis gimtajame miestelyje – vestuvių ceremonija įvyko Jūžintų Šv. arkangelo Mykolo bažnyčioje, o po visko 70 svečių buvo pakviesti švęsti į sodybą ant ežero kranto.

„Organizuojant šventę, tikslas buvo pasikviesti draugus ir artimuosius, kad galėtume pasidžiaugti šia ypatinga diena kartu. Sodybos vietą, kaip juokaujame, pasirinkome dar pernai metais – šventėme draugų vestuves ir pagalvojome, kad šioje vietoje norėtume švęsti ir mes. Kovo mėnesį, paskambinus sodybos savininkui net nesitikėjome išgirsti, kad vienintelė laisva vieta yra liepos pabaigoje. Išgirdau save sakant: rezervuojame... Tada ir supratome, kad pradėsime organizuoti šventę dar šiais metais!“ – prisiminus lemtingą skambutį šypsosi Raminta.

„2Ka Studio“ nuotr./Ramintos Rimiškytės ir Dovydo Tarailos vestuvės
„2Ka Studio“ nuotr./Ramintos Rimiškytės ir Dovydo Tarailos vestuvės

Per ilgai nesvarsčius ir priėmus sprendimą tuoktis, lygiai taip pat greitai jaunajai pavyko įveikti ir pagrindinę užduotį – surasti nuotakos suknelę. Nors neretai „tos vienintelės“ suknelės paieškos moterims tampa galvos skausmu, šįkart gavosi atvirkščiai – kuo pasipuošti ilgiau rinkosi jaunikis.

„Draugėms juokaudavau, kad kai ateis laikas rinktis suknelę, užtruksiu akimirką. Pati tuo netikėjau, bet labai panašiai ir nutiko. Atvykusi į saloną, iškart pamačiau savo svajonių suknelę. Ją apsivilkusi jaučiausi savimi... O štai jaunikio kostiumo ieškojome kiek ilgiau. Teko aplankyti net keletą miestų!“ – šypsosi Raminta.

„2Ka Studio“ nuotr./Ramintos Rimiškytės ir Dovydo Tarailos vestuvės
„2Ka Studio“ nuotr./Ramintos Rimiškytės ir Dovydo Tarailos vestuvės



Jaunavedžiai džiaugiasi, kad per trumpą laiką pavyko suorganizuoti pasakišką šventę be jokių papildomų vestuvių organizatorių. Tiesa, čia pagalbos ranką ištiesė talentingi draugai bei artimieji.

„Šventę suorganizavome per 4-5 mėnesius. Nors šventės organizatorės neturėjome ir viską darėme patys, radome savo sričių profesionalus, kurie pasidalino patarimais. Vestuvių vedėju pasirinkome Dainių Palivoną. Džiaugiamės šiuo pasirinkimu, šventės scenarijus buvo spalvingas, įvairus, neaplenkiantis ir tradicijų, ir modernių sprendimų. Na, o pagrindiniu šventės akcentu tapo brolio dovana – Andriaus koncertas“.

„2Ka Studio“ nuotr./Ramintos Rimiškytės ir Dovydo Tarailos vestuvės
„2Ka Studio“ nuotr./Ramintos Rimiškytės ir Dovydo Tarailos vestuvės

Raminta atskleidė, kad jos ir mylimojo Dovydo santuokos liudininkais tapo brolis Andrius Rimiškis su žmona. Vos nusprendus susituokti, porai nekilo klausimų, kad būtent Andriui su Vaida turi atitekti šios svarbios pareigos.

„Mus su broliu nuo vaikystės sieja artimas ryšys. Kartu su Dovydu vieningai nusprendėme, kad norėtume, jog būtent Andrius ir Vaida paliudytų mūsų santuoką. Jų šeima ir kuriamos vertybės mums yra pavyzdys“, – neslepia Raminta, kartu su broliu vestuvių svečiams surengusi staigmeną su gyvo garso grupė, su kuria neseniai turėjo koncertinį turą.

„2Ka Studio“ nuotr./Ramintos Rimiškytės ir Dovydo Tarailos vestuvės
„2Ka Studio“ nuotr./Ramintos Rimiškytės ir Dovydo Tarailos vestuvės


Akivaizdu, kad šventė viršijo ne tik susirinkusių, bet ir pačių jaunųjų lūkesčius. Tikriausiai kitaip būti ir negalėjo, nes Raminta ir Dovydas – tikra komanda, puoselėjanti reikšmingas vertybes, kurias perėmė iš artimos aplinkos.

„Kartu su Dovydu patyrėme daugybe nuotykių, praėjome įvairius gyvenimo etapus. Didžiausia vertybė mums – šeima. Vieni svarbiausių dalykų – meilė, supratimas, pasitikėjimas, draugystė… Aplink save turime šeimos pavyzdžių, kuriais norėtume sekti – buvimas šalia, skatinimas žengti į priekį, svajonių kūrimas ir vieningas jų siekimas“, – portalui Žmonės.lt pasakoja jaunoji.

Vienas kitam esame labai dėkingi už įsiklausymą, tikėjimą, ramybę ir harmoniją. Už tai, kad šiuo gyvenimo etapu sugebėjome pasidžiaugti, atrasti magiją akimirkose ir buvime“, – priduria Raminta ir baigdama pokalbį prasitaria, kad jau visai netrukus su Dovydu išvyks į medaus savaitę Kipre.

„Važiuosime gaudyti naujų įspūdžių!“ – atsisveikindama taria Raminta Rimiškytė-Tarailė.

Fotogalerija:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas