Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Andrius Šedžius – apie jį siejantį ryšį su gerokai jaunesne Erdvile: „Iš šių santykių nieko nesitikiu“

Apie tai, kad verslininką Andrių Šedžių (43 m.) ir už jį gerokai jaunesnę Erdvilę Pilvinytę (21 m.), dabar jau studentę, sieja daugiau nei draugystė, visa Lietuva žino jau beveik metus. Vis dėlto klausimų dėl jų santykių išlieka ir toliau. Šįkart 15min kalbintas Andrius neslėpė puikiai suprantantis, kad amžiaus skirtumas yra tam tikra kliūtis ir pareiškė nieko pernelyg nesitikintis, kad paskui nereikėtų nusivilti. Tad koks jo ir Erdvilės santykių statusas yra dabar?
Erdvilė Pilvinytė ir Andrius Šedžius
Erdvilė Pilvinytė ir Andrius Šedžius / Asmeninio albumo ir 15min nuotr.

A.Šedžiaus ir E.Pilvinytės santykiai nuo pat pradžios priminė niekados nesibaigiančią melodramą. Nors kalbos apie tai, kad juodu sieja romantiški jausmai, sklido kelis mėnesius, dar šių metų sausį Erdvilė tikino, kad ji su Andriumi tėra geri draugai.

Tiesa, tąkart ji neslėpė ne tik bendraujanti su verslininku, bet ir kartkartėmis prižiūrinti jo ir dabar jau buvusios jo žmonos Monikos Kvietkutės sūnų Gabrielių.

15min ir asmeninio albumo nuotr./Andrius Šedžius ir Erdvilė Pilvinytė
15min ir asmeninio albumo nuotr./Andrius Šedžius ir Erdvilė Pilvinytė

Nepaisant to, socialiniuose tinkluose publikuojamos nuotraukos bylojo ką kitą – Erdvilė ir Andrius labiau panašėjo į įsimylėjėlius nei į tiesiog draugus.

Ir po kurio laiko Erdvilė netyčia išsidavė pati – 15min žurnalistei bandžius susisiekti su Andriumi Šedžiumi, ji patvirtino, kad šiuo metu savą telefoną yra pametusi, tad naudojasi būtent Andriaus. Paklausta apie tokį netikėtumą, ji nebeslėpė – patvirtino, kad jiedu pora, galiausiai mergina davė ir atvirą interviu 15min.

Tada viskas turėjo būti kaip ir aišku, tačiau intrigoms pasibaigti neleido A.Šedžius. Nepaisant to, kad Erdvilė jųdviejų santykius patvirtino, Andrius šias kalbas neigė.

Paklausta apie šią situaciją, Erdvilė teigė, kad taip nutiko todėl, kad nuotrauką ji paviešino be Andriaus žinios, o jis nenori tvirtinti kalbų apie naujus santykius, nes tuomet dar nebuvo išsiskyręs su Monika.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Andrius Šedžius
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Andrius Šedžius

Santykių statusas miglotas ir dabar

Pora gyveno Šiauliuose, tačiau šių metų rudenį dėl studijų Erdvilė persikėlė į Vilnių. 15min susisiekus su Andriumi ir pasiteiravus, ar tai reiškia, kad jiedu dabar matosi rečiau, vyras ne visai su tuo sutiko – nors verslas ir Šiauliuose, jis tvirtino dažnai vykstantis į sostinę.

„Į Vilnių važiuoju tris kartus per savaitę darbo dienomis ir beveik kas antrą savaitgalį, tai dar klausimas, kur mane dažniau galima sutikti – Vilniuje ar Šiauliuose, – 15min teigė A.Šedžius. – Šiauliuose yra įmonės, kontroliuoju televiziją, bet iš tikrųjų tai nėra tas darbas, kad būtum pririštas prie vietos. Labai puikiai su visais verslais tvarkausi nuotoliniu būdu.“

Vis dėlto Andrius pridūrė, kad nemažai laiko praleidžia ir skraidydamas – tai Dublinas, tai Londonas, tai Maskva. Pokalbio su 15min metu jis taip pat laukė lėktuvo. Tuomet dar kartą paklaustas, ar jo ir Erdvilės santykiams tikrai nekenkia atstumas, jis pareiškė iš šių santykių visiškai nieko nesitikintis.

„Erdvilė gyvena savo gyvenimą. Ji studentė, jai reikia mokytis, apsikrovus mokslais. Ji gyvena savo gyvenimą, aš gyvenu savo, – kartojo A.Šedžius. – Aš nieko nesitikiu, žinokit, galit taip ir parašyti, kad aš iš šitų santykių tikrai nieko nesitikiu, nes puikiai suprantu, kad yra labai didelis amžiaus skirtumas ir nenoriu nieko tikėtis, kad paskui nereikėtų skaudžiai nusivilti.“

Asmeninio albumo nuotr. /Erdvilė Pilvinytė
Asmeninio albumo nuotr. /Erdvilė Pilvinytė

Koks tuomet jųdviejų santykių statusas? Atsakydamas į šį klausimą Andrius patikino: „Mes, kaip ir normaliuose santykiuose, elgiamės padoriai, na, abu, tikiuosi, bent jau aš tai taip, o gyvenimas parodys, kaip ten bus.“

Net po teismo sprendimo problemos nesibaigia

Šiuo metu A.Šedžius vis dar negali ramiai atsikvėpti – teismui nusprendus, kad sūnus turėtų gyventi su motina, Andriaus dabar jau buvusia žmona Monika, vyras šį sprendimą apskundė. 15min jis sakė, kad dabar atsakymas į skundą paaiškės dar tikrai negreit.

„Teismai užsivertę darbais, tai kiek kalbėjau su advokate, pagal tai, kiek dabar visko vyksta, apeliacija bus išnagrinėta tik po metų, maždaug tuo pačiu metu“, – apgailestavo A.Šedžius.

Paklaustas, ar turi daug vilčių, kad ateityje vaiko globa pereis į jo rankas, Andrius teigė, kad jei to nesitikėtų, net nebūtų teikęs skundo. Tačiau taip pat pridūrė, kad sprendimas gali priklausyti nuo daugelio aplinkybių, pavyzdžiui, nuo teisėjo lyties.

„Man atrodo, kad sūnus turėtų augti su manimi, bet vėlgi – čia kaip teismas pažiūrės. Matot, teisėjas irgi žmogus ir tas moteriškas solidarumas taip pat labai stipriai veikia, o pateikus apeliaciją vis tiek jau būna trys teisėjai, tai galbūt jau ir vyras koks bus“, – vylėsi A.Šedžius.

Andrius neslėpė, kad vaikas – jam itin skaudi tema. Anot A.Šedžiaus, nors pagal teismo nutartį jis su sūnumi turi teisę matytis du kartus per savaitę ir kas antrą savaitgalį, su Monika ginčų dėl to vis dar iškyla.

„Nors viskas turėtų vykti griežti pagal tai, kaip surašyta, būna, kad atvažiuoji į Vilnių ir neleidžia susimatyti, – 15min teigė A.Šedžius.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Andrius Šedžius
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Andrius Šedžius

Pasitikslinus, ar iš šių žodžiu galima suprasti, kad Monika nepaiso teismo sprendimo, Andrius neslėpė apmaudo: „Vaikas serga ir ji pasako, kad man jo neduos. Taip, galbūt vaikas serga, bet turi būti iš gydytojo pažyma, tačiau ji teigia, kad nereikia jokių pažymų, vaikas serga ir neduos. Žinok ten, serga ar neserga. Žodžiu, daro, ką nori, nekreipia dėmesio, jai negalioja jokie teismų sprendimai.“

Vis dėlto čia A.Šedžius suskubo pridurti, kad asmeninis Monikos gyvenimas jo visiškai nejaudina – jis apgailestauja tik dėl to, kad negali su sūnumi matytis tiek, kiek ir kada nori.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas