Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Andrius Šedžius neįsižeidė „Valandoje su Rūta“ išvadintas „šokančia spinta“

Seimo narys Andrius Šedžius šokių projekte „Kviečiu šokti“ – vienas iš favoritų jau nuo pirmųjų projekto dienų. Kas lemia tokį seimo nario populiarumą ? „Šedžius perka balsus“, – tvirtina Andriaus priešininkai.
Laida „Valanda su Rūta“
Laida „Valanda su Rūta“ / LNK nuotr.

Tokių komentarų apstu ir internete. Bet pats Seimo narys tą kategoriškai neigia.

„Šokių projektus dažniausiai per televiziją žiūri moterys, jos už mane ir balsuoja“, – šį ketvirtadienį populiarioje LNK televizijos laidoje paaiškins Andrius Šedžius.

Politikas neįsižeis, kai laidos vedėja Rūta Mikelkevičiūtė garsiai perskaitys laidos žiūrovų komentarus apie Andriaus šokius : „Andrius – spinta, jeigu spinta pradeda judėti, tai reikia tik sveikinti. Aš už Šedžių, tegu tik jam sekasi“ Nemažiau ir priešingai manančių : „Jeigu šokti nesugebantis Šedžius taps konkurso laimėtoju, išdaužysiu televizijos langus“.

„Gal daug kam keista, kad aš toks didelis ir nelankstus, pradėjau šokti televizijoje, bet esu girdėjęs nemaža gerų atsiliepimų, – pasigirs A. Šedžius laidoje. – Viena šokių mokyklėlei vadovaujanti mokytoja man papasakojo, kad šiais jos mokyklėlėje kaip niekad daug šokti norinčių berniukų. Tėvai atveda vaikus, prieš tai juos įtikinę: „Jei jau Šedžius šoka, gali šokti ir tu.“

Beje, pats Andrius savęs prie gerai šokančių ir nebando priskirti. „Man užtektų ir penketo, jei komisija taip įvertintų mano šokius.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito