Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Ant raudonojo kilimo – tviskantis Natalijos Bunkės briliantas: žiedą padėjo išrinkti draugės

Prieš kelias savaites sužadėtuves atšventę Natalija Bunkė ir Edgaras Eidėjus ant M.A.M.A raudonojo kilimo pasirodė su nepaprastai žvilgančiu, briliantais puoštu žiedu. Atlikėjos įspūdingu žiedu susidomėjo bene visa raudonojo kilimo grietinėlė, kuri teiravosi, kokia vis dėlto žiedo istorija.
Natalija Bunkė ir Edgaras Eidėjus
Natalija Bunkė ir Edgaras Eidėjus

M.A.M.A. apdovanojimų ceremonijos raudonojo kilimo transliacija:

Su žvilgančiu žiedu ant raudonojo kilimo pasirodžiusi Natalija Bunkė susirinkusius svečius žavėjo ne tik išskirtine suknele, bet ir sužadėtuvių žiedų. 15min atlikėja atskleidė, kad šių sužadėtuvių nesitikėjo, tačiau buvo numaniusi, kad taip galėjo nutikti.

M.A.M.A 2019 raudono kilimo svečiai – 15min galerijoje:

Pats Edgaras pasakojo, kad žiedą slėpė Simona Nainė: „Vėliau sugedo jos rankinės užtrauktukas ir reikėjo laikyti. Žiedą išrinkti padėjo Goda, Kristina ir Simona. Aš jau žinojau, kokia turi būti forma, tai liko tik patvirtinimas.“

Natalija šypsodamasi sakė, kad Jonas ir Simona Nainiai prieš tai filmavo vaizdo klipą, į kurį mielai kvietė ir draugus, tačiau net tada ji nenumanė, kad tai buvo tik sukto plano dalis.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Edgaras Eidėjus ir Natalija Bunkė
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Edgaras Eidėjus ir Natalija Bunkė

Žinomos moters pasiteiravus, ar jau planuoja vestuvių datą, ji atsakė, kad kol kas dar ne.

„Edgaras nėra mano vadybininkas, tačiau per šį laiką tapo dešiniąja ranka. Pati nieko nebūčiau spėjusi, todėl dėl jo galiu atsipalaiduoti nuo visų dalykų“, – džiaugiasi atlikėja.

15min primena, kad kartu su draugų pora – Jonu ir Simona Nainiais – ir mylimuoju į Jungtinius Arabų Emyratus išvykusi Natalija Bunkė sakė neįsivaizdavusi, kad būtent čia ji dar kartą išgirs vieną lemtingiausių klausimų. Vis dėlto pirmadienio vakarą ji nujautė, kad artėja ta akimirka, kai Edgaras jai pasipirš. Atlikėja juokavo, kad tai buvo galima puikiai suprasti iš mylimojo veido.

„Daug kam tikriausiai atrodė, kad toks žingsnis tikėtinas, nes kartu esame jau ne vienus metus. Aš irgi jaučiau, kad tai įvyks. Važiuodama taksi į vietą, kur viskas įvyko, buvau beveik tikra, kas manęs laukia, tačiau labai stengiausi išvaikyti šias mintis. Visgi raganiška mano nuojauta manęs ir šį kartą neapgavo“, – kalbėdama su 15min pripažino Natalija.

Asmeninio albumo nuotr. /Natalija Bunkė
Asmeninio albumo nuotr. /Natalija Bunkė

Sužadėtuvės įvyko įspūdingo Dubajaus kraštovaizdžio fone, o už įamžintas akimirkas sužadėtiniai dėkoja Jonui Nainiui, kuris atostogų metu filmavo vaizdo klipą savo dainai. Tądien su atostogautojais buvo ir operatorius, kuris nufilmavo ir priklaupimą ant kelio.

„Su Edgaru atvažiavome į vieną iš vietų, jau viskas buvo suplanuota – atsistojusi įsiamžinti pamačiau, kad Edgaras tiesiog dreba. Priklaupė ant kelio ir pasipiršo“, – prisiminė žinoma atlikėja ir pridūrė, kad tai, kas įvyko, yra vienas gražiausių jai nutikusių dalykų.

TAIP PAT SKAITYKITE: Mama ką tik tapusi Greta Mikalauskytė sužibo ant raudono kilimo: puošėsi L.Salasevičiaus kurta suknele

TAIP PAT SKAITYKITE: Į apdovanojimus atlydėta OG Version, Karolina Meschino ant raudono kilimo pozavo be jo ir tamsoje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas