Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ tikina nusileidę Marse: pamatykite vaizdo įrašą

Vos vasario mėnesį Marso paviršių pasiekus NASA misijos „Mars 2020“ misijos marsaeigiui „Perseverance“, šiandien visą kosmoso tyrinėtojų bendruomenę apskriejo žinia apie dar vieną kosmoso tyrinėtojų misiją, sėkmingai pasiekusią raudonąją planetą, rašoma pranešime spaudai.
„Antikvariniai Kašpirovskio dantys“
„Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ / Grupės archyvo nuotr.

„Nežinojimo uždanga apie ilgai paslaptyje laikytą slaptą astronautų ekspediciją buvo praskleista po to, kai NASA marsaeigis užfiksavo istorinį kosminio laivo „AKD-21“ nusileidimą garsiajame Marso Marinerio slėnyje. Aiškėja, kad jau anksčiau buvo pranešta, kad „AKD-21“ erdvėlaivis buvo pastebėtas ir Hubble teleskopu, ir Jameso Webbo kosminiu teleskopu, tačiau tuomet ekspertai dar nenujautė, kokia yra galutinė šios kilnios „AKD-21“ misijos stotelė.

Kaip pavyko sužinoti iš šaltinių kosmoso bendruomenėje, šiuo laivu atskridusios misijos branduolį sudaro daugiausiai lietuvių ekipažas, anksčiau po tarpgalaktinius tyrinėjimus skriejęs senesnio modelio erdvėlaiviu „Rover 45“. NASA viešai patvirtino, kad marsaeigiui „Perseverance“ pavyko užfiksuoti pirmuosius lietuvių ekspedicijos žingsnius didinguose Marso kanjonuose ir Lietuvos kosmoso istorijoje.

Asmeninio albumo nuotr./„Antikvariniai Kašpirovskio dantys“
Asmeninio albumo nuotr./„Antikvariniai Kašpirovskio dantys“

Šįryt (03:09 Lietuvos laiku) NASA būstinė Vašingtone pranešė, kad ekipažo „AKD-21“ nariai – Martynas, Juozas ir Antanas (vardai nepakeisti, pavardės nutylėtos) ketina visą savo vizito laiką Marso planetoje skirti paslaptingosios antimaterijos paieškoms planetos paviršiuje.

Oficialiame pranešime taip pat cituojamas pačių kosmoso narsuolių pasisakymas: „Kadangi NASA į rinką įvedinėja naują produktą – antimateriją, tai susisiekė su mumis ir užsakė reklaminę dainą. Tai bus perversmas antimaterijos rinkoje, ne mažesnis nei atsiradus gabaliniam cukrui!”.

Daugiau informacijos apie „AKD-21“ tiriamąją misiją Marse, kurios jau seniai laukia visas pasaulis, su autentiškais Marso kanjonų vaizdais galime išgirsti ir išvysti oficialiame Kosmoso agentūros paskelbtame dokumentiniame vaizdo įraše.

AKD-21 nusileidimas Marse | Gabalo antimaterijos paieškos:

VIDEO: AKD-21 nusileidimas Marse | Gabalo antimaterijos paieškos

Daugiau detalių NASA šiuo metu renkasi neatskleisti ir kviečia balandžio 5 dienos vakarą žiūrėti naujausią grupės „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ vaizdo klipą grupės „YuoTube“ paskyroje. Čia bus atkleista dar daugiau „AKD-21“ misijos Marse vaizdo medžiagos, tarp kurios, galime viltis, ir pirmasis žmonijos istorijoje kontaktas su paslaptingu „Gabalu antimaterijos“, – teigia Balandžio 1-ąją, Tarptautinę pokštų dieną, pranešimą atsiuntusi grupė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas