Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Antrą kartą surengta kepsnių diena žvaigždes viliojo gardžiais valgiais ir kokybiška muzika

Šeštadienį restoranai persikėlė į lauką – jau antrą kartą surengta kepsnių fiesta „We will grill“. Į miestu mieste vadinamą prekybinę ir laisvalaikio zoną plūdo gardaus maisto ir geros muzikos pasiilgę vilniečiai.
Baiba Skurstenė ir Liucina Rimgailė
„We will grill“ akimirka / „We will grill“ organizatorių nuotr.

„We will grill“ susivilioję svečiai lankėsi restoranuose, ragavo čia pat lauke kepamų mėsų, jūros gėrybių bei daržovių. „Vasara be griliaus – tiesiog neįsivaizduojama“,– kone vienbalsiai tvirtino šventės dalyviai.

Gausiai suplūdusiems renginio dalyviams koncertavo net kelios muzikantų grupės: publiką sužavėjęs vaikinų trio iš Latvijos Melo-m, profesionalių muzikantų projektas „Muzika, kuri gyva“, užburianti Migloko su The Schwings bei egzotiškieji Parranda Polar.

„Grilis mūsų namų kiemelyje užkuriamas net kelis kartus per savaitę! Vos tik išlenda saulutė – mes skuodžiame į lauką ir kepame dešreles, burgerius ar daržoves. Visiškas vasaros skonis, tik gaila, kad vasara šiemet nelepina saulėtomis dienomis“, – pasakojo šventėje su vyru Žydrūnu ir sūnumi Oliveriu apsilankiusi socialiai atsakingų projektų vadovė Rima Olberkytė-Stankus.

„We will grill“ organizatorių nuotr./Rima Olberkytė-Stankus su vyru Žydrūnu ir sūnumi Oliveriu
„We will grill“ organizatorių nuotr./Rima Olberkytė-Stankus su vyru Žydrūnu ir sūnumi Oliveriu

Kepsnių šventėje buvo galima sutikti ir paskutinius nėštumo mėnesius skaičiuojančią atlikėją Baibą Serdiukę su vyru Mykolu. Geros nuotaikos nestokojo grožio ir estetikos studijos „Skinny“ vadovė Zinaida Raškauskienė su vyru Denisu – pora „Ogmios mieste“ džiaugėsi šventiniais pietumis.

„We will grill“ organizatorių nuotr./ Baiba Skurstene-Serdiukė su vyru Mykolu Serdiuku
„We will grill“ organizatorių nuotr./ Baiba Skurstene-Serdiukė su vyru Mykolu Serdiuku

„Šiandien ypatinga diena – 12-osios mūsų vedybų metinės. Nuotaika tiesiog fantastiška!“, – pakilios nuotaikos neslėpė Z.Raškauskienė.

Į „We will grill“ renginį užsukę dizaineris Robertas Kalinkinas su žmona Agne teigė taip pat esantys neabejingi ant keptam maistui. „Vasara be griliaus – ne vasara“, – juokėsi dizaineris.

„We will grill“ organizatorių nuotr./Robertas Kalinkinas su žmona Agne
„We will grill“ organizatorių nuotr./Robertas Kalinkinas su žmona Agne

Pabūti su šeima ir paskanauti kepsnių patiekalų nepraleido progos ir renginių scenaristė Jurga Klimaitė-Riebling su vyru Dirku bei dukromis.

„We will grill“ organizatorių nuotr./Jurga Klimaitė-Riebling su vyru Dirku bei dukromis
„We will grill“ organizatorių nuotr./Jurga Klimaitė-Riebling su vyru Dirku bei dukromis

„Ogmios miesto“ šventėje saulėtą šeštadienio popietę leido reklamos specialistė Dovilė Filmanavičiūtė-Miss Sheep, retai viešumoje matomas krepšinio komentatorius Robertas Petraukas, žurnalo leidėjai Jurga Baltrukonytė ir Algis Kriščiūnas, BIX lyderis Saulius Urbonavičius-Samas, vizažistė Neringa Čukinienė su vyru Povilu, plaukų stilistas Valerijus Gigevičius su gausia draugų kompanija, rinkodaros specialistas Saugirdas Vaitulionis, kulinarijos studijos vadovė Urtė Mikelevičiūtė bei daugelis kitų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas