Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Artėjant didžiausiam „Leon Somov & Jazzu“ šou – naujos detalės: paaiškėjo, kas juos apšildys

Jau netrukus Vingio parko estradoje įvyks didžiausias elektroninės muzikos vakarėlis šią vasarą – „One Night Only“. Legendinis duetas „Leon Somov & Jazzu“ sugrįš vos kelioms valandoms ir atliks geriausius, visų išsiilgtus hitus. Organizatoriai atskleidžia atlikėjus, kurie birželio 7-osios vakarą pirmieji pasirodys scenoje.
Leonas Somovas ir Justė Arlauskaitė-Jazzu
Leonas Somovas ir Justė Arlauskaitė-Jazzu / Vaido Jokubausko nuotr.

Vakarėlį pradės elektroninės muzikos prodiuseris ir violončelės virtuozas Justas Kulikauskas-„Future Cello“. Meistriškai aranžuojantis šokių bei populiariąją muziką, jis kuria įspūdingus šou, kurie – tarsi iš ateities.

Po to į sceną žengs vienas žymiausių šalies didžėjų – Liudas Lazauskas–Roe Deers, kuris reguliariai atstovauja Lietuvą elektroninės muzikos renginiuose Europoje.

Simono Lukoševičiaus nuotr./Justas Kulikauskas-„Future Cello“
Simono Lukoševičiaus nuotr./Justas Kulikauskas-„Future Cello“

Leidžiantis saulei savo vienintelį pasirodymą pradės pagrindinės šio vakaro žvaigždės – duetas „Leon Somov & Jazzu“. Klausytojų laukia inovatyviausias elektroninės muzikos šou, kuriamas drauge su tarptautine pripažintų profesionalų komanda.

Renginio kūrėjai tikina, jog tai bus vakarėlis, kuris „nuraus stogą“ nuo pirmųjų sekundžių. Kai kurie technologiniai sprendimai pirmą kartą bus naudojami ne tik Vingio parke, bet ir Baltijos šalyse.

Anetos Urbonaitės nuotr./Liudas Lazauskas-Roe Deers
Anetos Urbonaitės nuotr./Liudas Lazauskas-Roe Deers

Organizatoriai pateikia svarbią informaciją renginio dalyviams:

  • Siekiant užtikrinti sklandų patekimą į renginio teritoriją, rekomenduojama į renginį atvykti anksčiau; esant galimybei – rinktis viešąjį transportą.
  • Neįgaliesiems bei juos lydintiems asmenims, kaip nurodyta renginio žemėlapyje, numatyta atskira zona – sėdimo parterio dešinėje; atvykusių bus prašoma pateikti pažymėjimus.
  • Naujovė! Teritorijoje veiks didelė vandens palapinė, kurioje bus galima įsigyti tik vandens.
  • Į renginio teritoriją draudžiama įsinešti skėčius, kėdutes, paspirtukus, dviračius, riedučius. Taip pat, maistą ir gėrimus, aštrius daiktus, ginklus, ašarines dujas ir kt. savisaugos priemones, narkotines medžiagas. Į renginio teritoriją augintiniai neįleidžiami.
  • Raginama pasirūpinti kepurėmis ir kremais nuo saulės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius