Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Artūras Zuokas džiaugiasi dukros Emilijos nauju etapu: „Malonu ir kartu graudu“

Neseniai vaiko su žmona Augusta susilaukęs buvęs Vilniaus miesto meras Artūras Zuokas pasidalijo dar viena džiugia žinia – jo dukra Emilija pabaigė mokyklą ir žengė į naują etapą.
Artūras Zuokas su dukra Emilija
Artūras Zuokas su dukra Emilija / Asmeninio albumo nuotr.

Penktadienį Artūras Zuokas feisbuke pasidalijo nuotraukomis iš dukros Emilijos mokyklos išleistuvių šventės. Nuotraukas palydėjo ir jautrus tėvo įrašas.

„Tėtis ir visa didelė šeima didžiuojasi! Dukra Emilija gavo brandos atestatą ir IB diplomą! Kelias į nuostabų savarankišką gyvenimą prasideda… Malonu ir kartu graudu, vaikai auga ir užauga“, – rašė Artūras Zuokas ir pasidalijo nuotraukomis.

Primename, kad Artūras Zuokas prieš mėnesį sulaukė šeimos pagausėjimo – jo žmona, smuikininkė, NIKO ansamblio koncertmeisterė Augusta pagimdė kūdikį. Moteriai šis vaikelis – pirmasis, o A.Zuokas iš ankstesnės santuokos jau turi tris atžalas

Šia žinia trečiadienio vakarą pora pasidalijo feisbuke. Čia atskleidė ir dukters vardą – pavadino ją Agata.

„Norime pasidalinti džiugia naujiena! Vilniuje, žemai skraidančių angelų mieste, nusileido dar vienas angeliukas – Agata! Esame be galo laimingi ir apdovanoti.“

Žinia apie Zuokų laukiamą šeimos pagausėjimą daugeliui buvo netikėta. Ją dar sausį portalui Žmonės.lt patvirtino pati Augusta Zuokė. Moteris priėmė sveikinimus, tačiau tąkart plačiau komentuoti džiugią žinią atsisakė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius