Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Atlantos gimtadienį ir artėjančias Velykas užgoš mokslai ir darbas

Balandžio 5-ąją, šį ketvirtadienį, 31-ąjį gimtadienį švenčianti atlikėja Elena Puidokaitė-Atlanta tikina, kad tiek gimtadienį, tiek ir Velykas į antrą planą nustūmė mokslai ir darbas. Moteris teigė, jog šiemet jos gimtadienis bus pažymėtas itin kukliai, o Velykos bus atšvęstos TV projekto „Lietuvos balsas“ studijoje.
Elena Puidokaite-Atlanta su dukra Saule
Elena Puidokaite-Atlanta su dukra Saule / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Šventes pasitinku darbingomis nuotaikomis – artėja baigiamasis magistrinio darbas, o savaitgalį įvyks „Lietuvos balso“ pirmasis tiesioginis koncertas. Kadangi su šiuo projektu esu labai susijusi – esu atsakinga už visus dalyvius ir kuruoju renginį, tai mano mintys sukasi apie darbą“, – Žmonės.lt sakė Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje renginių vadybą studijuojanti Atlanta.

Moteris teigė, kad šiemet savo gimtadienio nesureikšmins, nes išties įsimintinai paminėjo pernykštį apvalų 30-ąjį jubiliejų.

„Pernai buvo šventė, o šiemet tikrai nieko nelaukiu, nesitikiu ir apie gimtadienį visiškai negalvoju. Ne gimtadienio nuotaikos dabar truputėlį – yra visokių reikalų... Manau, kad dabar tie po vieną, du prisidedantys skaičiukai yra nereikšmingi. Kiekvieno gimtadienio neprišvęsiu – lauksiu kito jubiliejaus ir galvosiu gražų planą, kaip paminėti“, – kalbėjo atlikėja.

Moteris juokėsi, kad Velykas atšvęs kartu su dainininku Aleksandru Rybaku, kuris pasirodys tiesioginiame „Lietuvos balso“ koncerte šį sekmadienį. Tačiau visiškai ignoruoti Velykų Atlanta neketina – šiai šventei su dukrele Saule moteris ketina ruoštis iš anksto.

Manau, kad reikės dienelę prieš tai atlikti paruošiamuosius darbus, o margučius paridensime darbe.

„Manau, kad reikės dienelę prieš tai atlikti paruošiamuosius darbus, o margučius paridensime darbe. Pabandysiu vieną kitą kiaušinį numarginti, nes mūsų šeimos tradicijos yra gilios ir namie kiaušinius marginame visos: tiek mano mama, tiek močiutė, tiek ir mano dukra, – sakė E.Puidokaitė. – Mūsų šeimoje kiaušiniai dažomi vienintele technika – vašku. Ji reikalauja labai daug kruopštumo. Mano močiutė, mama taip dažo ir taip mane mokė. Saulė jau taip pat mėgina piešti.“

Atlikėja tvirtino, kad toks intensyvus laikotarpis jos negąsdina – tiek darbas, tiek ir mokslai jai teikia didelį malonumą.

„Viskas supuolė į vieną, reikia labai greitai suktis, stengtis. Pavasaris bėga ne dienom, o valandom. Šis laikotarpis yra labai intensyvus, skirtas darbams, mokslams ir pačios tobulėjimui“, – teigė Atlanta.

Vasario mėnesį pasklidus kalboms apie jos ir mylimojo Donato Kisieliaus skyrybas, Atlanta teigė, kad tai yra visiška netiesa. Paklausta, kaip dabar klostosi jos ir Donato santykiai, moteris apie tai kalbėti nepanoro.

„Jokių pokyčių asmeniniame gyvenime nėra. Nieko naujo neturiu papasakoti šiuo klausimu“, – lakoniškai atsakė atlikėja.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento