Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Atlikėja Marija Grabštaitė pasidalijo romantiška vestuvine fotosesija

Ketvirtadienį už mylimojo Luko ištekėjusi atlikėja Marija Grabštaitė pasidalijo vestuvinės fotosesijos akimirkomis.
Marija Grabštaitė su mylimuoju Luku
Marija Grabštaitė su mylimuoju Luku / Aushros Num nuotr.

Liepos 28 dieną ištekėjusi atlikėja Marija Grabštaitė pasidalijo išskirtinės fotosesijos akimirkomis. Joje atsiskleidžia tiek mažai matytas jaunosios, tiek jaunojo įvaizdžiai.

„Amžinai kartu“, – nuotrauką puošia prierašas.

Fotosesijos akimirkos – galerijoje:

Liepos pradžioje socialiniai tinklai mirgėjo nuo netikėtai pasirodžiusių Marijos Grabštaitės mergvakario akimirkų. Iki to dar nebuvo aišku, kada tiksliai ir kur bus minima graži šventė. Visgi praėjus kelioms savaitėms ceremonija įvyko vienoje gražiausių Kauno vietų – Švč. Mergelės Marijos Ėmimo į dangų (Vytauto Didžiojo) bažnyčioje.

Ir būtent ši vieta tapo liudininke įsimylėjėlių, kurie apie vienas kito meilę suprato vos iš pusės žvilgsnio. Pasirodo, juos, dar tada šešiolikmečius paauglius, supažindino atlikėjos pusbrolis.

„Tai buvo meilė iš pirmo žvilgsnio“, – 15min atviravo Marija.

Savo vestuvių be tikros meilės neįsivaizduojanti Marija sakė, kad didelį dėmesį skyrė ir vestuvinei suknelei.

„Prie altoriaus norėjau eiti su suknele, kuri priklausytų tik man, būtų vienintelė ir nepakartojama. Todėl šį darbą patikėjau mados namams „MAS 924“, o antrą vakaro suknelę kūrė dizainerė Lasun“, – atskleidė atlikėja.

Aushros Num nuotr./Marija Grabštaitė su mylimuoju Luku
Aushros Num nuotr./Marija Grabštaitė su mylimuoju Luku

Tiesa, ne tik suknelės gali pasigirti žinomais prekės ženklais, bet ir poros vestuviniai žiedai – juos gamino „The Factory Diamonds and Jewellery by Ribas“.

Su naujutėliais vestuviniais žiedais sutuoktiniai pasirodė užmiestyje surengtoje šventėje. Joje laukė daugybė staigmenų, artimiausių žmonių ir šokiai iki paryčių.

Po gera nuotaika persmelktos šventės jaunavedžiai pranešė išvyksiantys į kelionę. Klausiate, kur? Pasirodo, po visą Europą.

„Išvyksime iškart po vestuvių pakeliauti po Europą“, – apie medaus kopinėjimą atskleidė M.Grabštaitė, kuri netrukus, sulaukus klausimo, ar jau pasvajoja apie vaikus, atsakė: „Šeimos pagausėjimo labiausiai laukia seneliai.“

15min primena, kad atlikėjai Marijai Grabštaitei jos širdies draugas Lukas pasipiršo praeitais metais – Šv. Kalėdų rytą ji sulaukė tviskančio sužadėtuvių žiedo, o netrukus ištarė lemtingąjį „taip“.

Laime spinduliuojanti mergina džiugia žinia pasidalijo ir su savo sekėjais. Ir nors apie savo mylimąjį atlikėja dar nėra kalbėjusi viešai, panašu, kad bendrą gyvenimą pradeda išties vienas kitą puikiai pažįstantys žmonės.

Kartu su Luku jiedu yra pažįstami nuo paauglystės, tačiau jųdviejų gyvenime būta daug pokyčių. Tad, kaip ir pati rašė, ši „istorija išties verta knygos viršelio“.

„Mes draugavome, kai mums buvo 16 metų, o dabar pusantrų esame vėl kartu. Ir mūsų rankas puošia identiškos tatuiruotės – lotyniškai parašytas skaičius 16“, – 15min pridūrė atlikėja.

TAIP PAT SKAITYKITE: Atlikėja Marija Grabštaitė švenčia mergvakarį: pasirinko elegantišką įvaizdį

TAIP PAT SKAITYKITE: Kalėdų rytą netikėtai susižadėjo atlikėja Marija Grabštaitė: „Ši istorija verta knygos viršelio“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas